Sport

2011.08.10. 16:25

Nem adják fel, míg akad egy kerék

Miskolc - Műszaki problémák miatt az abszolút második helyről volt kénytelen kiállni az elmúlt hétvégi Arad ralin, az országos rali bajnokság 5. futamán a Kazár Miklós, Percze Nándor egység. Ennek ellenére a mindent eldöntő mecseki száguldás előtt Mikiék mindössze egy ponttal szorultak a második helyre a "nagy összetettben".

Miskolc - Műszaki problémák miatt az abszolút második helyről volt kénytelen kiállni az elmúlt hétvégi Arad ralin, az országos rali bajnokság 5. futamán a Kazár Miklós, Percze Nándor egység. Ennek ellenére a mindent eldöntő mecseki száguldás előtt Mikiék mindössze egy ponttal szorultak a második helyre a "nagy összetettben". "A második és az ötödik gyorsot megnyertük, és nem árokba estünk, vagy fát döntöttünk, hanem azért estünk ki, mert megállt az autó motorja". - nyilatkozta a miskolci Kazár Miklós, aki a romániai verseny előtt az élen állt összetettben. "Hidd el, örülök, hogy versenyezhetek, ralizhatok. Most a csapat átment CSI-ba, és értékeli azt, hogy mi is történt? Pontosabban, hogy miért kellett kiállnunk. Janikának, és Hadik Bandinak szívből gratulálok! Jó lett volna pontot, pontokat szerezni, de hiszem, hogy erre lesz még lehetőségünk! A csapat minden egyes tagjának nagyon köszönök mindent! Ugyanakkor ezúton is szeretnénk őszinte részvétünket kifejezni csapatunk nevében Zágon Zsolt családjának!"

A navigátor Percze Nándor elmondása szerint a pályák szenzációsak voltak, de ahogy fogalmozott, nehéz úgy bármit is mondani, hogy ha nem igazán a ralira gondolsz, nem arról beszélsz...

"Sajnálom, hogy nem szereztünk pontokat, mert a végelszámolásnál nagyon nagy szükség lett volna rá. Őszintén gratulálok Janikáék teljesítményéhez! Nem adjuk fel!"

Az ORB állása 5 futam után, élcsoport

1. ifj. Tóth János, Tagai Róbert (Peugeot-Total Hungary RT, Peugeot 207 S2000) 54 pont

2. Kazár Miklós, Percze Nándor (Maximmun Racing Team, Mitsubishi Lancer Evo IX) 53

3. Asi, Pikó Zsuzsa (Martevo Kft, Mitsubishi Lancer Evo IX) 50

Következik: 45. Mecsek Rally, 2011. szeptember 9-11., Pécs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!