Friss hírek

2009.08.04. 13:09

Körözési akció Ózdon és környékén

<p>Hat óra alatt 12 körözött személyt fogtak el a rendõrök Ózdon és a környékbeli településeken a hétvégén. Voltak közöttük olyanok, akiket több bûncselekmény miatt is köröztek, néhányan pedig súlyos bûncselekményeket követtek el.</p>

Hajnali fél ötkor indult a rendõrség körözési akciója szombaton. Hetven rendõr vett részt rajta, 18 gépkocsival. Délelõtt fél 11-ig tartott a portya - mondta el Egyedné Novodonszki Éva, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense a Független Hírügynökségnek hétfõn.

A megyei rendõr-fõkapitányság és az ózdi kapitányság rendõrei vettek részt az akcióban. A körözött személyeket elsõsorban a lakhelyükön keresték: azért rendezték az akciót szombat hajnalban, mert így nagyobb eséllyel otthon találhatták õket. Ha mégsem tartózkodtak ott, a rendelkezésre álló adatoktól függõen ismerõsök, rokonok lakását is ellenõrizték a rendõrök..

Az Ózdi Rendõrkapitánysághoz tartozó területen az országosan kiadott körözésekkel együtt összesen 234 embert keres a rendõrség. Hat óra alatt 12 embert fogtak el. Legtöbbjüket lopás vagy rablás miatt körözték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!