Miskolc közepén szállt fel a drón és újra lenyűgöző felvételeket készített

Miskolc látképe a Bodótető felől
Miskolc látképe a Bodótető felől
Miskolc – Az Avasi kilátóból már mindenki megcsodálhatta Miskolcot, de milyen a Szinva túloldaláról, a Bodótetőről a borsodi megyeszékhely panorámája? A drón felvételeiben ezúttal sem csalódtunk, pazar látképet tár elénk.

Videó: Bodoloczki Dávid


Bámulatos videó az Avasról, ahogy a madarak látják

Miskolc – Sokak szíve megdobban az Avas kapcsán, a drón se hagyhatta ki Miskolc legnépesebb városrészét. A Jezsuita giminél szállt fel és lenyűgöző látványt tárt elénk.

Videó: Lenyűgöző légifelvétel a nyéki tavakról

Nyékládháza – A drón ezúttal a nyéki tavaknál szállt fel és 800 méter magasból tár elképesztő panorámát számunkra. Habár a víz még nagyon hideg, ettől a látványtól már most áprilisban is kedvünk támadhat egy kis fürdőzésre, de nyugalom, egy-két hónap múlva ennek is eljön az ideje.

Videó: Öveket becsatolni, felszállunk az Egyetemváros fölé

Miskolc – A drón ezúttal a Miskolci Egyetemnél vert tanyát és varázslatos felvételeket készített az Egyetemvárosról és környékéről, amelyből természetesen az Avas és a Kemény Dénes Sportuszoda sem maradhatott ki.

Bámulatos videó Miskolc esti fényeiről

Miskolc – Sötétedés után szállt fel a drón Miskolc felé és egy lenyűgöző perspektívában tárja elénk a borsodi megyeszékhelyt. Ezt nem lehet kihagyni, Önnek is látnia kell!

Videó: Ahogyan még biztosan nem látta Miskolc sétálóutcáját!

Miskolc – Egészen különleges perspektívából nézhetünk szét Miskolc belvárosában: drónvideón keresztül járhatjuk be a főutcát. Repüljön egyet velünk a belváros fölött!
0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter