Miskolc is csatlakozott a Kihívás Napjához

Miskolc – Néhány év kihagyás után Miskolc ismét csatlakozott a már 21 éve folyamatosan megrendezett országos szabadidősport rendezvényhez.

A Challange Day néven is ismert nemzetközi sportnap célja, hogy minél több diákhoz, felnőtthöz, munkavállalóhoz eljusson az egészséges és aktív életmód, valamint ennek beépítése a mindennapokba. Az esemény 2012. május 23-án 00:00-21:00 óra között zajlik. Kategóriánkban Debrecennel, Székesfehérvárral, Budapest IV. és XIV. kerületével versengünk. A játéknapon (lehetőleg minél többször) 15 perces sportaktivitást kell végezni, ahhoz, hogy hozzájáruljunk városunk sikeréhez.

A sportnaphoz csatlakozott az Avastetői Általános, Magyar-Angol KTNY Iskola és AMI, Széchenyi István Általános Iskola és AMI, Szinva-Népkerti Óvoda, Batsányi János Óvoda, valamint a Futó utcai Fitness M!

Jó idő esetén Városház téren reggel 07:30-kor közös bemelegítésre várjuk a munkába és iskolába igyekvőket, majd a nap folyamán 15 perces turnusokban a nordic walking kipróbálására buzdítunk mindenkit!

Csatlakozzon, hogy 2012-ben Miskolc legyen AZ ORSZÁG LEGSPORTOSABB települése!Sporthírek