Miskolc hírei

2014.01.09. 13:32

Forralt bor és Tepertő Miskolcon - nyerjen borkóstolást!

Miskolcon egy újabb gasztronómiai fesztivál kezd kibontakozni az elmúlt években, hiszen januárban már negyedik alkalommal rendezi meg a Görömbölyi Borbarátok Egyesülete a Forralt Bor és Tepertő Napot.

Miskolcon egy újabb gasztronómiai fesztivál kezd kibontakozni az elmúlt években, hiszen januárban már negyedik alkalommal rendezi meg a Görömbölyi Borbarátok Egyesülete a Forralt Bor és Tepertő Napot. Eredetileg azért jött létre a kezdeményezés, hogy a helyieknek legyen egy találkozási lehetőségük, és összemérhessék tudásukat a forralt bor főzésében. Aki megéhezne, azok pedig meleg tepertőt is kóstolhatnak. Az évek alatt viszont egyre többen érkeztek az ország minden pontjáról az eseményre, tavaly még Japánból is látogattak vendégek Görömbölyre.

A gasztronómia mellett az esemény a hazai kulturális élet nagyjait is felvonultatja, hiszen az elmúlt években Nagy Feró, Kovács Nóra, és még sokan mások is színesítették a fellépők palettáját. Az idén Ihos József „Kató néni” , valamint a Class Fm sztár műsorvezetője Abaházi Csaba és zenekara is csatlakozik majd a rendezvény történelméhez. Természetesen egész nap programok várják majd a helyszínre érkezőket, legfőképpen zenés, táncos előadásokban, hiszen télen érdemes a forralt bor mellé táncolni is, nehogy megfázzunk. – mondta el portálunknak Vajtó László a rendezvény műsorvezetője, aki egyébként a jó hangulatot is garantálja majd. Humorban tehát nem lesz hiány, és érdekességképpen azt is megemlítette a speaker, hogy a Szinva Rádió egy fűtött sátorból közvetít majd a helyszínről élőben.

a nyereményjáték menetéről és a regisztráció feltételeiről bővebben itt olvashat.

Játékunk nyertesei:

Szombatfalvi Máté - matthew27@...

Garai Karolina - garaikarolina@...

Szabó Andrea - szaboandrea89@...

Solymosi Sándorné - solymosibo@...

Nagy Sándor - jedida@...

Szűcs Viktor - vityaboy@...

Tikász Nikoletta - tikaszletti@...

Zsigmond Ferenc - zsigmond@...

Olajos Csaba - olajos.csaba@...

Ojtozi Attila - alsozsolca@...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!