Miskolc hírei

2013.03.27. 09:54

Fanny gazdát keres

Gazdit keresünk a Fanny névre hallgató 1 év körüli tacsi mix kislány kutyusnak, akit egy autópálya mellől mentettek és egy hajszálon múlt az élete.

Gazdit keresünk a Fanny névre hallgató 1 év körüli tacsi mix kislány kutyusnak, akit egy autópálya mellől mentettek és egy hajszálon múlt az élete.Fanny a sok megpróbáltatás után jelenleg Miskolcon ideiglenes befogadónál várja türelmesen az álom gazdit immáron fél éve, mert sajnos idáig senki sem jelentkezett érte. Pedig nagyon türelmes, okos, kedves, bújós, barátságos és szobatiszta kislány, kis testi hibával. Valószínűleg korábban elütötte egy autó és rosszul forrt össze a két első lába, ami esztétikailag látszik, de őt nem zavarja semmiben. Jelenleg lakásban lakik, ott kárt nem tesz és teljesen szobatiszta. A többi állattal nagyon jól kijön, és macskára hasonlító mentalitásának köszönhetően szeret sokat aludni, pihennéssel tölti leginkább a napjait. Igy akár egy idősebb embernek is kiváló társa lehetne és akár a vidéki életet is nagyon szeretné. A MÁSÁNAK köszönhetően már 2 oltással és chippel rendelkezik.

Fanny élete anno egy hajszálon múlott, mivel autópálya mellől mentette egy állatbarát, akinek köszönhetően a MÁSA vette gondozásába. Jelenleg már csak az álomgazdi hiányzik Fanny életéből.

Reméljük mihamarabb rátalál az igazi boldogság és meg lesz az a társ, akivel sokat pihenhet, játszhat és egy életen át hálás lehet ezért.

Akinek felkeltette az érdeklődését ez a kis tüneményes kutyus a következő számon érdeklődhet utána 06/30-8612-021 vagy a [email protected] e-mail címen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!