Miskolc hírei

2011.04.24. 18:25

Címvédésre készül Kazár Miki

<p>Máriapócs, Miskolc - Magyarországon először a RabócsiRingen kerül megrendezésre három szakág évadnyitó (rallycross, autocross, quad) futama a húsvéti hétvégén. A rallycrossosokkal, és az autocrossosokkal együtt a honi quad-os elit bemutatkozik, így természetesen a címvédő, Kazár Miklós is felveszi a kesztyűt.</p>

"Nem titok, hogy ugyanolyan eredményt szeretnék elérni, mint 2010-ben, azaz mindenképpen azon leszek, hogy megvédjem a bajnoki címemet!" - nyilatkozta Kazár Miklós. "A technika tekintetében marad a 450 ccm-es KTM, hiszen egyébként is ez a csúcs kategória. Az osztrák cég amúgy láthatóan minél kisebb motorerejű versenygépekre törekszik. A motoromon komoly fejlesztések történtek; a futómű és például a lengéscsillapítás is át lett gondolva. A nyitó fordulóra Rabócsi Tibi egy nagyon jó pályát hozott össze nekünk, quadosoknak is  Máriapócson, ezért úgy érzem, hogy nagyon jó meccseket fogunk vívni. Meccseket, hiszen egy fordulóban három futamban küzdünk majd meg egymással a helyezésekért, vagyis mivel idén öt forduló vár ránk, összesen 15 futamban dőlhet majd el az év végén az elsőség kérdése."

A prológon is

"A nézőszám és a média érdeklődés tekintetében hiszem, hogy nagyon jó lesz a három mezőny együttes fellépése!" - folytatta a miskolci versenyző. "Számszerű eredmény? Nem jósolgatok, de az biztos, hogy a várhatóan komoly mezőnyben jó rajtokkal Kunkli Tivadart remélem, hogy letudom majd győzni. Ő meg nyerjen május elsején este! Akik lemaradnának a máriapócsi történésekről, azokat szeretettel várom április 29-én a Hell Miskolc Rally prológjára, ahol Tivadarral ugyancsak megmérkőzünk majd. Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok minden kedves partnerünknek, és barátunknak!"


A PROGRAM

SHORT TRACK QUAD BAJNOKSÁG, 1. FORDULÓ (MÁRIAPÓCS)

Április 24. (vasárnap)

  • 10.30-11.00: I. időmérő edzés
  • 12.45-13.15: II. időmérő edzés

Április 25. (hétfő)

  • 8.00-8.20: melegítő edzés
  • 11.30-11.50: I. futam
  • 13.20-13.40: II. futam
  • 14.45-15.05: III. futam

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!