Miskolc és Nyékládháza között egy vágányon már járnak a vonatok

Budapest, 2014. szeptember 11., csütörtök (MTI) – Egy vágányon újraindulhattak a vonatok Miskolc és Nyékládháza között. A Budapest-Hatvan-Miskolc vonalon már nem kell pótlóbuszokra szállni, de késések várhatók – közölte a Mávinform csütörtök délután az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint 17 órától járnak a vonatok a Miskolc és Nyékládháza közötti szakasz egyik vágányán. A miskolci vonalon 20-30 perces késésekre kell számítani.

Hozzátették: a munkák további előrehaladásától függően – várhatóan a péntek hajnali vagy reggeli órákban – indulhat újra mindkét pályán a vonatközlekedés.

A füzesabonyi személyvonatok ismét közlekednek Miskolc, illetve Hidasnémeti felé.

A Mávinform korábbi közlése szerint dél körül egy platós teherautó daruja két oszlopot is kidöntve leszakította a felsővezetéket. Az érintett szakaszon pótlóbuszok vitték az utasokat.

A Mávinform továbbra is azt javasolja az utasoknak, hogy utazás előtt tájékozódjanak a menetrendről és az aktuális helyzetről a MÁV-Start weboldalán, valamint a Vonatinfón (http://vonatinfo.mav-start.hu/) vagy a Mávdirekt 06 40 49-49-49-es telefonszámán.

– MTI –