MiReHuKöz: Tájékoztató a zöldhulladék gyűjtésének szüneteltetéséről

Miskolc – A MiReHuKöz Nonprofit Kft. ezúton tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a házhoz menő zöldhulladék gyűjtését az időjárási viszonyokra való tekintettel 2015. október 30-tól szünetelteti.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a zöld zsák biológiailag gyorsan lebomló anyagból készült, ezért az utolsó gyűjtési napon cserezsákokat már nem biztosítunk a lakosság részére.

A zöldhulladék gyűjtésének időpontjairól a www.mirehukoz.hu weboldalon a település nevére kattintva, a hulladéknaptárból tájékozódhatnak.

A szüneteltetési időszakban a lakosságnak továbbra is lehetősége van a háztartásukban keletkezett zöldhulladékot térítésmentesen elhelyezni a hulladékudvarok egyikében. Ezúton kérjük Önöket, hogy amennyiben igénybe kívánják venni a hulladékudvart, szíveskedjenek lakcímkártyát, személyi igazolványt, valamint a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási díj (társasházak és lakásszövetkezetek esetén a közös költség) megfizetéséről szóló csekkszelvényt vagy befizetési bizonylatot magukkal vinni, melyeket a beszállításkor a hulladék átvevőnek be kell mutatni.

Az igazolványok és a befizetés bizonyítására szolgáló dokumentumok hiányában az átvételt a hatályos jogszabályok előírásai értelmében meg kell tagadnunk!

A nagyobb mennyiségű zöldhulladékot – térítési díj ellenében – Hejőpapi Regionális Hulladékkezelő Központban üzemelő Komposztáló telepen is átvesszük.

A 2016. évi zöldhulladék gyűjtési akciót – az időjárási viszonyok figyelembevételével -várhatóan 2016 áprilisában indítjuk újra. A pontos gyűjtési időpontokról a későbbiekben fogjuk a Tisztelt Lakosságot értesíteni.

– Majoros Róbert, Ügyvezető Igazgató, MiReHuKöz Nonprofit Kft. –
hirdetés


hirdet�s