Mire tanít a sport?

Akt.:
Cvonline.hu
Cvonline.hu
Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Szívesen kihagynád a mai edzést? Ne tedd! Ezektől a jó szokásaidtól válsz erősebbé fizikailag, mentálisan, emocionálisan és intellektuálisan – olvasható a Cvonline oldalán.

Ép testben ép lélek – tartja a mondás. Nem véletlen, aki rendszeresen sportol, az idővel jobban is érzi magát a bőrében. A jó fizikai kondíció nem csak az egészségünkre van hatással, hanem a lelki világunkra is. Magabiztosabbak, határozottabbak leszünk és jobban vesszük az akadályokat is, ezt eddig mindenki tudja. Azonban azt már nem biztos, hogy a sportban megélt küzdések mire tanítanak meg amit a munkánk során alkalmazhatunk…

Fájdalmas az átalakulás

Annyival könnyebb a jelenlegi állapotunkban maradni. Az előrehaladáshoz és fejlődéshez mentálisan fel kell készülnünk, hogy fájdalommal jár majd. A rövid-távú fájdalmak biztosítják a hosszú-távú sikereket.

ÉRDEKES: Mivel fejleszthető a munkakedv és a dolgozói mentalitás?

Amikor már feladnánk, akkor is folytassuk tovább

Amikor már a hócipőnk is tele van a munkával két dolgot tehetünk…felmondunk, vagy folytatjuk tovább. A fájdalom el fog múlni, az eredmény pedig mindent felülmúl majd.

A legnagyobb versenytársad saját magad

Sokszor másokkal vagyunk elfoglalva, ahelyett, hogy önmagunkkal foglalkoznánk. Az üzleti életben is ha túl sok energiát fektetünk a versenytársaink elemzésébe, értékes időt veszíthetünk önmagunk fejlesztéséből.

Találd meg álmaid állását több, mint 6 000 ajánlat közül!
IT állások | Pénzügy állások | Marketing állások | Mérnök állások | Összes állásajánlat

Az emberek többsége túl elfoglalt ahhoz, hogy veled foglalkozzon

Vagyis az emberek valószínűleg egyáltalán nem foglalkoznak veled. Megvannak a saját céljaik, amelyeket el szeretnének érni. Éppen ezért ne fektessünk túl sok időt abba, hogy vajon mit gondolhatnak mások…

Cvonline.hu