Mire azonosították, elhunyt a kórházban az elgázolt férfi Miskolcon

Akt.:
Mire azonosították, elhunyt a kórházban az elgázolt miskolci férfi
Mire azonosították, elhunyt a kórházban az elgázolt miskolci férfi - © Fotó: police.hu
Miskolc – Eszméletlenül fekszik egy ismeretlen személyazonosságú férfi a kórházban Miskolcon, akit a rendelkezésre álló adatok szerint egy svájci állampolgár július 18-án 21 óra 57 perckor személy­autójával elütött a Dózsa György és Fazekas utcák kereszteződésében a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen – számoltunk be róla pénteken.

Mivel semmiféle személyes irat nem volt nála a baleset idején, és utána egyszer sem tért magához, így nem tudták megállapítani a személyazonosságát, ezért a ruháiról készült fotóval kérték a lakosság segítségét a beazonosításához.

Mint megtudtuk, a felhívásra jelentkezett a férfi testvére, aki fotón is felismerte a családtagját, egyben megerősítette azt, amit lapunk már feltételezett, hogy évek óta hajléktalanként élt a férfi.

Eredetileg nem is miskolci, hanem budapesti, családja is van, de már öt éve nem tartotta velük a kapcsolatot. A testvér sajnos már nem láthatta újra a férfit, ugyanis mire Miskolcra érkezett, a balesetben szerzett súlyos koponyasérülésbe belehalt a kórházban. Így csak a holttestet tudta azonosítani, és megerősíteni, hogy a rokonáról van szó.

A Miskolci Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a gázoló svájci állampolgár ellen.

HI