„Mintacsalád” – Mindenki nyer!

„Mintacsalád” – Mindenki nyer!
© Fotó: police.hu
Miskolc – Köszönjük Önnek és családjának, hogy nem veszélyeztették a közlekedés biztonságát. Mindenki nyerhet a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság új a közlekedésbiztonságát javító kampányában.

„Köszönjük Önnek és családjának, hogy nem veszélyeztették a közlekedés biztonságát. Az Önöknél végrehajtott közúti közlekedésrendészeti ellenőrzés során a rendőrség mindent rendben talált. Így felelős magatartásukkal hozzájárultak a közlekedés biztonságának további javításához.”

Ez áll azon az emléklapon, amit az időszakos, a megyei közútjain végzett közúti ellenőrzések során adnak a rendőrök azoknak a sofőröknek, családoknak, akiknél mindent rendben találtak.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság elsődleges céljai közé tartozik a közlekedésrendészeti feladatok maradéktalan ellátása mellett a közlekedés biztonságának megteremtése és további javítása. A közúti közlekedési balesetek számának csökkentése érdekében a főkapitányság kiemelt figyelmet fordít a prevenciós célokat szolgáló közúti ellenőrzések végrehajtására. A szándék egyik megerősítő, a pozitív példát méltányoló eleme a „Mintacsalád” program.

A minta példával élen járó és emléklappal rendelkező családok részt vesznek egy sorsoláson, ahol az év végén értékes tárgyjutalomban részesülhetnek. A programon minden család nyerhet, azok is, akik nem kapnak emléklapot, hiszen minél több „Mintacsalád” közlekedik a közutakon annál biztosabban érhet haza mindenki.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –