Minőségbiztosítás a Jánosiknál

Akt.:
Minőségbiztosítás a Jánosiknál
2015-ben is több, minőségbiztosítási auditot kíván megszerezni a Jánosik és Társai Kft.

A több lábon álló, a takarítási szolgáltatásokban országos piacvezető cég évről-évre megújítja azokat a tanúsítványokat, amelyekkel igazolni tudják, hogy a legmagasabb szintű munkavégzésre alkalmasak – tájékoztatott Jánosik Lajos, a cég tulajdonosa.

Két átvizsgáláson már sikerrel túl vannak. Januárban megújították az ISO 27001 szabvány szerinti információ biztonsági rendszerüket, valamint az ISO 50001-es energiairányítási rendszer felügyeleti auditja is ekkor zajlott. A napokban végzik az ISO 9001-es minőségirányítási, az ISO 14001környezetirányítási, az MSZ 28001 (OHSAS 18001) munkabiztonság-irányítási és a AQAP 2120 katonai normatíva szerinti, katonai minőségirányítási rendszer ellenőrzését, auditját. Ez utóbbi az egyik legszigorúbb tanúsítvány, s nélkülözhetetlen a NATO beszállítói minősítéshez, a katonai pályázatokon való részvételhez. Korábban az önállóan megszerzett tanúsítványokat egy rendszerbe integrálták, idén is ezek szerint zajlanak a tanúsítások. A teljes körű belső átvilágítást követően, az erre szakosodott külső ellenőrök május első felében végeznek az auditálásokkal.

A Jánosik és Társai Kft. évről-évre növekvő eredményeit a magas színvonalú minőségi, megbízhatósági követelmények szigorú betartásának is köszönheti. A társaság tavalyi teljes árbevétele meghaladta a 8 milliárd forintot. Az idei évre több mint 9milliárdnyi bevételt terveztek. Továbbra is jelen vannak több magyarországi mamut cégnél, szerződéses partnerei állami, önkormányzati szervezeteknek. A korábbi években megszerzett hét auditsikeres megvédése, a szigorú minőségi szabályozás a legjobb ajánlólevél a megrendelők felé.

Az eddigi üzleti partnereink és a www.janosikkft.hu internetes oldalán ajánlatkéréssel újonnan jelentkezők egyaránt biztosak lehetnek abban, hogy valamennyi tevékenységünk megfelel a szigorú minőségirányítási feltételeknek – mondotta Jánosik Lajos.