Kék hírek

2020.01.20. 18:00

Rajtakapták a betörőt

Pontosan tudták, hogy honnan akar lopni a helyi férfi.

Horváth Imre

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Olvasónk hívta fel a figyelmünket arra, hogy a rendőrök kelepcéjébe sétált egy betörő a településen, ugyanis várták az egyenruhások éjjel a helyszínen, ami olvasónk szerint nagyon dicséretes, és mindenképpen megilleti a publicitást a zsaruk szemfülessége.

Érdeklődésünkre a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságon megerősítették, hogy valóban sikerült in flagranti kapni az elkövetőt, amikor éppen bejutott a kiszemelt ingatlanba.

Újra próbálkozott…

Mint megtudtuk, a 48 éves helyi férfi már egyáltalán nem volt ismeretlen a hatóságok előtt, korábban is voltak lopási ügyei, azonban ezek a szabálysértési értékhatár alatt maradtak, így emberünk még szabadlábon volt, és újabb célpontot kereshetett magának. A rendőrök azonban számítottak erre, és a helyi körzeti megbízott kihasználva „társadalmi kapcsolatait” megtudta, hogy melyik, főutcai ingatlan lehet az, amelyet az illető kiszemelt magának. A rendőrök január 10-én este figyelőszolgálatot láttak el a környéken, amikor is a férfi 19.27 órakor megjelent, és bement a házba, ahol aztán az egyenruhások megérdeklődték, hogy vajon mit keres ott, és azonmód elő is állították az Encsi Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették. Mivel arra sem volt ideje a férfinak, hogy bármit magához vegyen, így nem tartóztatták le, azonban a bíróság előtt kell felelnie tettéért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában