Miniszteri tárgyjutalom Pandula József tűzoltónak

Pandula József
Pandula József
Mátészalka – Pandula József tűzoltó őrnagy 25 éve teljesít hivatásos szolgálatot a mátészalkai tűzoltóság állományában több mint egy évtizede szolgálatparancsnokként közvetlen irányítója a mindennapokban a tűz és káresetek felszámolásának.

Negyedszázados tűzoltó pályafutása alatt rátermettsége, tudása alapján határozott kiállású szolgálatparancsnokká vált, aki magas színvonalon irányítja a rábízott szolgálati csoport, belső szolgálati valamint tűzoltási-kárelhárítási tevékenységét.
Az első szeren vonuló szolgálatparancsnokként, több mint egy évtizede közvetlen irányítója a mindennapokban a tűz és káresetek felszámolásának.
Hosszú ideje aktív szerepet vállal –szolgálati tevékenysége mellett- a parancsnokság külső eseményeinek, rendezvényeinek szervezésében.
A Magyar Köztársaság Önkormányzati és Területfejlesztési minisztere a tűzoltóság érdekében huzamosabb időn keresztül végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréséül SEIKO óra emléktárgyat adományozott Pandula József tűzoltó őrnagynak, a Mátészalkai Hivatásos Önkormányzati Tűzoltóság szolgálatparancsnokának.
PS