Mini könyvnyomda és mobil kommunikáció a SYMA csarnokban

Mini könyvnyomdát, automata kasszarendszert és egy komplett fotóstúdiót is kiköltöztetnek a SYMA Sport-és Rendezvényközpontba, ahol szeptember 15-től három napon át mutatják be a jövő vívmányait, többek között a vizuális kommunikáció, a digitális nyomtatás és feldolgozás, a reklámdekoráció illetve a vonalkód és jelöléstechnika, valamint a mobil alkalmazások újdonságait- tájékoztatták a Független Hírügynökséget a szervezők.

Szeptember 15-től három napon át tart a SIGNEXPO, a GINNT EXPO és a DIGITALEXPO a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban: csaknem száz kiállító mutatkozik be kétezer négyzetméteren. A három nap alatt számos workshop, konferencia és díjátadó lesz.

A szervezők nem csak a szakmát várják a három napra, hanem a nagyközönséget is. Bárkinek érdekes lehet az a komplett fotóstúdió, melyben egy modellről készítenek képeket egy egyedi építésű motoron. A fotó elkészítésétől, annak feldolgozásán keresztül, egészen a hordozón való megjelenésig tizenöt perc alatt bemutatják az egész munkafolyamatot.

Érdekességnek számít az Intelligens Ellátási Lánc komplex bemutató stand. Itt 150 négyzetméteren modellezik, hogy egy termék, legyen az bor, ásványvíz, rágógumi vagy energiaital, hogyan jut el a gyártástól a logisztikai központon és kereskedőn át egészen a vásárlóig, és ezt a folyamatot milyen innovatív techológiák segítségével lehet gyorsabbá, biztonságosabbá, hatékonyabbá tenni. Mobiltelefon segítségével megtudhatjuk a termék árát és összetevőit, fizethetünk is akár a mobilunkkal, illetve kipróbálhatjuk az önkiszolgáló kasszát.

Az egyik standra egy komplett mini könyvnyomdát telepítenek. A könyvgyártáshoz szükséges minden eszközt, így a színes nyomtatót, a vágó- és laminálógépet, illetve a kötészetet is megmutatják működés közben, és minden nap egy-egy művet is kinyomnak kétszáz példányban.