Minek utazni? Borsodban minden megvan!

Akt.:
Minek utazni? Borsodban minden megvan!
Borsod-Abaúj-Zemplén – Három jó példával érzékeltetjük, hogy felesleges Borsod-Abaúj-Zemplén-megyéből elutazni súlyos pénzeken, hogy monumentális Jézus szobrot lássunk hegytetőn vagy egy hegyoldalba illesztett óriási feliratban gyönyörködhessünk. Bónuszként egy kilátó.

Ne menjen Rióba, hogy a Megváltó Krisztus szobrot nézze, mert Tarcalon van egy sokkal komolyabb: a 8,5 méter magas, gránitból készült Áldó Krisztus szobor. Nem nehéz belelátni a brazil feelinget, ráadásul itt sokkal jobb borokat mérnek.

02-2

Hollywood mi? Felesleges Los Angelesbe repülnie, mert a szmogtól semmit nem fog látni az ikonikus feliratból. Ezzel szemben a Tokaj-Hétszőlő felirat maximum ködben nem látszik, amire kisebb az esély, mint a mindent beborító „füstre”. Ja és itt is fennáll, hogy jó borok vannak Tokajban. (Na jó Kaliforniában is, de hazabeszélünk.)

03-3

Bónuszként itt a Bodrogkeresztúri kilátó. Na jó ez tényleg ergyább, mint amit a norvégok építettek, na de ott szó sem volt EU-s támogatásról, meg próbált már ott északon normális helyi bort inni? Na ugye!hirdetés


hirdet�s