Mindent kiadtak magukból

A Manchester elleni mérkőzéseken Éger László volt az egyik legjobb debreceni labdarúgó.

Annak ellenére, hogy a DVSC-AVE Ásványvíz pályaválasztóként is 3–0-ás vereséget szenvedett a Manchester United gárdájától, a debrecenieknek nincs okuk a szégyenkezésre, hiszen mindent megtettek a sikerért. Az Old Traffordon, illetve a Puskás Ferenc-stadionban lejátszott találkozók egyik legjobb cívisvárosi játékosa Éger László volt.

Mindent megtettek

Én inkább a csapat teljesítményét emelném ki, érzésem szerint mindenki kitett magáért mind a két mérkőzésen. Kiadtunk magunkból mindent, azt gondolom, önmagáért beszél a tény, hogy még a harmadik bekapott gól után is töretlenül mentünk előre – nyilatkozta Éger László.

Úgy gondolom, mindent elkövettünk azért, hogy a szurkolóink élvezetes meccset láthassanak, megpróbáltunk támadófutballt nyújtani, eszünk ágában sem volt bunkerfocival élvezhetetlenné tenni a találkozót. Az összecsapást követően érthetően nem volt örömünnep az öltözőben, hiszen elkerülhető gólokat kaptunk, a pontrúgásokból bekapott találatok mindenkit bosszantottak. Tanulnunk kell ezekből a mérkőzésekből, például a Manchester játékosainak magabiztossága, önbizalma mindenképpen irigylésre méltó. Más az a közeg, ahol ezek a világsztárok futballoznak, éppen ezért az a vágyunk, hogy jövőre ismét a Bajnokok Ligájában szerepelhessünk.

Jön az UEFA-kupa

De a jövő évi sorozat előtt még vár egy újabb nemzetközi kihívás a gárdára, hiszen ma sorsolnak az UEFA-kupában, ahol a Loki tovább folytathatja a szereplést. – Természetesen nagyon várjuk a sorsolást, s bízunk benne, hogy végre Fortuna istenasszony egyszer mellénk áll, és olyan riválist sodor az utunkba, aki ellen eséllyel szállhatunk harcba a továbbjutásért.

  • Tovább az UEFA-kupában!
  • Balhék a Loki meccs után
  • Percről percre
  • Fórum: Hajrá Loki! – Szóljon hozzá!
  • Sporttesztek – Tesztelje tudását!
  • B. N.