Mindenszentek – Munkaszüneti menetrend szerint használható a tömegközlekedés

A munkaszüneti napokon érvényes, vagyis vasárnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok és a buszok hétfőn a kegyeleti ünnepek miatt.

A MÁV-Start Zrt. tájékoztatása szerint a legnagyobb forgalmú vonalakon a szokásosnál több kocsival indítják majd a szerelvényeket. A vasúttársaság azt tanácsolja az utasoknak, hogy a menet- és helyjegyeket, valamint a regisztrációs jegyeket elővételben váltsák meg, illetve vegyék igénybe az internetes jegyvásárlást, hogy elkerüljék a sorban állást a pénztáraknál. November 2-án, kedden már a megszokott menetrend szerint járnak majd a vonatok.

A Volán buszjáratai is munkaszüneti nap szerint közlekednek, kedden pedig a tanítási szünetben érvényes menetrendet kell figyelembe venni, miután a héten őszi szünet lesz az iskolákban.

A BKV az ünnepek alatt rendkívüli járatokkal és egyes járatok sűrítésével segíti a közlekedést a sírkertek környékén. A járatok pontos útvonalát, megállóit és menetrendjét a járműveken, a megállókban és a tömegközlekedési vállalat honlapján is meg lehet tekinteni.
– Független Hírügynökség –