Mindenki sértett és mindenki gyanúsított a miskolci balhéban

Akt.:
Mindenki sértett és mindenki gyanúsított a miskolci balhéban
Miskolc, Sajószentpéter – A rendőrök elfogták azokat a férfiakat, akik összeverekedtek egymással Miskolcon, a Gömöri pályaudvaron.

A bejelentést követően a rendőrök a helyszínen azonosították, elfogták, majd a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították azt a három férfit, akik előzetes szóváltást követően bántalmazták egymást 2017. február 7-én 23 óra körül Miskolcon, a Gömöri pályaudvaron.

A gyanúsítottak közül P. András 65 éves sajószentpéteri lakos egy seprűvel ráütött M. Béla 39 éves miskolci lakosra, illetve a nyéllel tovább verte B. István 49 éves miskolci lakost is. Ekkor a 39 éves férfi megütötte az eszközzel hadonászó támadót, aki a földre zuhant, majd rugdalni kezdték a korábban seprűvel megtámadott férfiak. A 65 éves férfi a bántalmazás során nyolc napon túl gyógyuló orrcsonttörést szenvedett.

sepru1

A Miskolci Rendőrkapitányság P. Andrással szemben felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett, míg M. Bélával és B. Istvánnal szemben csoportosan elkövetett garázdaság bűntett és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –