Mindenki megtalálhatja saját motorját

Motorkiállítás Miskolcon
Motorkiállítás Miskolcon
Miskolc – Valamennyi miskolci motorkereskedő bemutatja modelljeit a szombaton nyílt motorkiállításon a Miskolci Egyetem díszaulájában. Azonban nemcsak nézelődni, hanem vásárolni is lehet.  Motorkiállítás Miskolcon 2007.03.17. video video

Tizenöt márka, közel kétszáz motorja. Ez a kínálat. Már szombaton is sokan keresték fel a kiállítást, és akik érdeklődnek a legújabb modellek iránt, vasárnap délután 5 óráig tekinthetik meg azokat. Az vendégeket nem csupán a szebbnél szebb motorok várták a nyitónapon, hanem a Tóth Team, azaz a motoros világbajnokság egyetlen magyar csapatának egyik tagja is, Tóth Imre. Az eredeti tervek szerint társa, Hector Barbera is a rendezvény vendége lett volna, de ő betegsége miatt nem tudott eljönni Miskolcra.

Nem csak nézelődni

Az érdeklődők azonban így sem unatkoztak, hisz az új motorcsodák látványán túl színes program is szórakoztatta őket. Volt hastáncbemutató, triál-show, breakelőadás, KRESZ-vetélkedő és csocsóbajnokság, de a Nemzeti Közlekedési Hatóság is érdekes programokkal érkezett az egyetemre, melyek mai is folytatódnak.

A kiállításon nemcsak nézelődni, de vásárolni is lehet. Az esemény főszervezője, Szabó Tamás elmondta: a bemutatott modellek közül szinte mindenféle motoros találhat magának kedvencet, és akinek valamilyen felszerelésre vagy öltözékre van szüksége, annak is érdemes ellátogatnia a rendezvényre. A kétkeréken érkezőket pedig a MAMI speciális kamionja várja diagnosztikai bemérésre.

Kapcsolódó cikkek: