Mindenhol eldőlt a három pont sorsa a nyitófordulóban

Akt.:
Mindenhol eldőlt a három pont sorsa a nyitófordulóban
Mindenhol eldőlt a három pont sorsa a nyitófordulóban
A labdarúgó megyei I. osztály 1. fordulójában négy találkozót rendeztek meg szombaton.

Bogács Thermálfürdő – Bánhorváti 3-0 (1-0)

Bogács, 150 néző. V.: Újhelyi.

Bogács: Halmai – Pál (Erdős), Gál, Lázár (Sztefanecz), Molnár, Czeglédi, Dudás, Gallik, Fügedi (Szeberin), Hornyák (Nagy), Bakos (Moroncsik). Játékos-edző: Sivák Sándor.

Bánhorváti: Meskó – Kocsi (Bicskei), Tamás, Tátrai, Szemere, Fülöp (Nyíri), Dorgai, Győrfi, Kazvinszki, Túróczi, Dávid (Strekáf). Edző: Harnócz Zoltán.

G.: Gallik (2), Szeberin. Kiállítva: Tamás (72.). Jók: Gallik (a mezőny legjobbja), Gál, Molnár, Czeglédi, Bakos, ill. Tátrai, Dorgai. Ifi: 9-0.

Sivák Sándor: – Fontos volt, hogy győzelemmel kezdjük a bajnokságot. A mai sikerünket a csapatmunkának és az alázatnak köszönhetjük, igaz, a helyzetek alapján ilyen különbséggel is megérdemelten nyertünk.

Harnócz Zoltán: – A mérkőzés képe alapján ha a győzelmet nem is, de az egy pontot mindenképpen megérdemeltük volna. Gratulálok a hazaiaknak.


Sátoraljaújhely – Felsőzsolca 1-2 (0-1)

Sátoraljaújhely, 50 néző. V.: Ésik.

Sátoraljaújhely: Braun – Balla G., Fodor R. (Koromházi), Timkó Zs., Pandák, Timkó Á., Liscsei, Lukács B., Kucsinka, Szabó I., Petró. Vezetőedző: Jurkó Tamás.

Felsőzsolca: Pallai – Boczki, Toplenszki, Kiss (Halász), Németh (Kundráth), Hegedűs, Bodnár, Szárnya, Asszony (Dávid), Berecz (Varga), Halder (Kőműves). Edző: Sándor Zsolt.

G.: Petró, ill. Halder (2). Jók: Braun (a mezőny legjobbja) és az egész csapat, ill. Halder, Hegedűs, Szárnya, Bodnár, Pallai. Ifi: 1-4.

Jurkó Tamás: – Nehéz hetek és hónapok vannak mögöttünk, mivel az előző bajnokság végeztével a megszűnés fenyegette a 106 éves múlttal rendelkező újhelyi labdarúgást. Bizonyosságot nyert, hogy szükség van Újhelyben a labdarúgásra, mivel a mai napon az utánpótláskorú játékosaink bebizonyították, hogy lehet rájuk számítani. A héten történtekkel foglalkozni nem akarok, de azért elgondolkodtató, hogy a szövetség vezetői „doktori szemmel” is dönteni tudnak játékosok felett. Gratulálok a csapat mai teljesítményéhez, a döntetlen reálisabb lett volna.

Sándor Zsolt: – Szerdán felhívtak Újhelyből, hogy tegyük át másik időpontra a mérkőzést, de mi hétköznap nem tudtuk volna vállalni a mérkőzést, mert sokan dolgoznak, így nem jöttek volna. A mai meccsen három játékosunk munkahelyi elfoglaltság miatt nem állt rendelkezésünkre. A mérkőzésre nem nagy színvonal volt jellemző, de megérdemelten nyertünk.


Mád – Miskolci VSC 4-0 (3-0)

Mád, 150 néző. V.: Molnár G.

Mád: Mata (Koroknai) – Kramcsák, Janikó, Szűcs Á., Spéder (Borbély), Titkó, Vajda, Bakos, Bohus, Bodnár (Godzsák), Prekob (Szűcs M.). Csapatvezető: Szűcs Ádám.

MVSC: Gável – Balog, Jóner, Fizer B., Orbán (Nyíri), Mirki, Árvai (Fizer R.), Kele, Vécsey, Szajkó (Csengeri), Valóczki. Játékos-edző: Jóner Gábor.

G.: Szűcs Á., Bohus, Titkó, Vajda. Jók: az egész csapat, ill. Mirki, Balogh. Ifi: 1-6.

Szűcs Ádám: – Sajnos a felkészülésünk nem úgy sikerült ahogy elterveztük, viszont a mai meccsen is megmutatta a csapat, hogy jó közösség formálódik Mádon. Ilyen arányban is megérdemelt a győzelmünk. Ezzel a sikerrel szeretnénk boldog születésnapot kívánni Tatárka József polgármesterünknek.

Jóner Gábor: – Már az első félidőben eldőlt, a második játékrész pusztán formalitás volt.


Bőcs – Encs 0-1 (0-0)

Bőcs, 100 néző. V.: Haraszin.

Bőcs: Mertus (Homa) – Nyircsák (Matesz), Banu, Somogyi (Balázs), Szabó P., Mida, Fink, Orosz (Mészáros), Demkó, Szabó D., Ternyik (Nótár). Edző: Hideg László.

Encs: Éliás – Szita, Pecsenye, Leskó, Molnár, Papp (Ferenczi), Kerekes, Horváth Sz., Kádár, Vajkó (Nagy R.), Kontra (Horváth K.). Edző: Luhály István.

G.: Kontra. Jók: Szabó P., Szabó D., Fink, ill. Kontra (a mezőny legjobbja) és az egész csapat. Ifi: 1-2.

Hideg László: – Az adódó lehetőségeinket nem tudtuk kihasználni egy masszívan játszó Encs ellen, így egy jól eltalált lövés eldöntötte a három pont sorsát.

Luhály István: – Gratulálok a csapatomnak, megérdemelten nyertük a nagy meleg ellenére is a jó iramú és izgalmas mérkőzést egy jó csapat ellen. Szerencsére most is bebizonyosodott, hogy kétszer nem lehet ugyanabba a folyóba lépni.
Sporthírek


hirdetés


hirdet�s