Nagyvilág

2010.04.06. 14:56

Videó! Félcsupasz nők tiltakoztak az utcákon

<p>Topless vonultak végig a meztelenség ellen tiltakozók.</p>

Mintegy két tucat nő és ugyanennyi férfi vonult fel Portland (Main állam) utcáin annak érdekében, hogy felhívják a figyelmet arra a kettős mércére, amit a társadalom és a törvények alkalmaznak a férfi és női meztelenségre. Míg a férfiak megtehetik, hogy csupasz felsőtesttel lépjenek ki az utcára, addig a nőknél ezt elítélik. Main államban egyébként illegális meztelenség, ha a nemi szerveket is megmutatják, de ezúttal nem történtek letartóztatások. A résztvevők lelkesen vonultak, volt akik csoportosan érkeztek, volt olyan fiatal anya, aki topless tolta a babakocsit maga előtt a tiltakozók között, de egyikük sem jött zavarba a bámuló tekintetektől, sőt – mint az a videón is látszik - több lányka erotikus pózokba tekeredett a fényképezőgépek láttán...

Nézze meg a videót >>>

A tiltakozást szervező Ty McDowell nem volt elégedett, mert bár több százan jöttek ki az utcákra és kísérték figyelemmel az eseményeket, a többségük férfi volt, akik bámészkodni jöttek, sokan pedig fotózták a félmeztelen tiltakozókat. McDowell szándéka szerint szervez még hasonló tüntetéseket a jövőben.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!