Minden tekintetben modern lett

Minden tekintetben modern lett
Bükkaranyos – A „Gyermekétkeztetés feltételeit javító fejlesztések” pályázat átadó­ünnepségét tartották a Bükkaranyosi Óvodában.

Fábián Szilárdné Érsok Anita intézményvezető köszöntője után Nagy Lajos polgármester ismertette a beruházás részleteit. A Belügyminisztérium által támogatott pályázatból egyrészt új, a minőségi előírásoknak megfelelő konyhai eszközöket szereztek be, melyekkel az egészséges, modern étkeztetés biztosítható a gyermekeknek és a szociális étkeztetésben részt vevőknek is.

A pályázat másik „részében” napelemek kerültek fel az épületegyüttes tetejére, melyek termelése teljes mértékben biztosítja majd az épület elektromos­áram-ellátását, mely éves szinten jelentős megtakarítást jelent az önkormányzatnak. Tállai András miniszterhelyettes, a térség országgyűlési képviselője örömét fejezte ki a beruházás kapcsán, mellyel a korábbi évek fejlesztéseivel együtt immár kívül-belül teljesen megújult az óvoda.

– ÉM –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s