Minden segítséget megkapott a rekordkísérlethez a DJ

Debrecen – Kicsit csalódott vagyok, de örülök, hogy megadatott nekem a lehetőség a rekordkísérletre – szögezte le Pap Béla (DJ Sensation).

– Bár úgy éreztem magam, mint a maratoni futó, aki a cél előtt 10 méterrel elesik, már túltettem magam rajta. Tanulsága a dolognak, hogy nincsen lehetetlen, ha az ember komolyan elhatároz valamit, akkor meg lehet csinálni, akkor is, ha most éppen nem sikerült. Úgy gondolom 90 százalékban tudtam megvalósítani a tervemet, 1,5-3 óra hiányzott a rekorddöntéshez (számítás módjától függően).

Már nem tudott semmiről

– Szellemileg volt leginkább fárasztó az egész: nem egyszerűen csak cserélgettem a lemezeket, hanem figyelni kellett a szabályokra is: például hogy 4 órán belül nem ismételhetek, stb. – emlékszik vissza a fiatalember. – Izotóniás italt és szénsavas ásványvizet ittam, s csak egy-két kávét egész idő alatt. A legvégén már nem is voltam tudatomnál. De a problémát az utolsó szünet okozta, akkor ugyanis kiestem a ritmusból s ezért aludtam el. Másnap 11 órakor egy telefonhívás ébresztett, nem is tudtam hogy sikerült-e a kísérlet, a telefonálótól hallottam hogy nem. A támogatóim, többek között a helyszínül szolgáló Sárkány klub vezetői és a szervező Global Média Kft. munkatársai mindent megtettek a sikerért, nekik köszönettel tartozom. A Beppe étteremben külön étrendet állítottak össze és főztek meg nekem, tartalmát pontosan a szükségleteimre szabva. Miattuk is sajnálom, hogy nem tudtam rekordot dönteni, de persze ők nem haragszanak rám. Most új kihívásokon gondolkodom, lehet, hogy újra megpróbálom, de ez sok mindentől függ – tette hozzá DJ Sensation.