„Minden mérkőzésen keményen biztatták a csapatot!”

Akt.:
„Minden mérkőzésen keményen biztatták a csapatot!”
„Minden mérkőzésen keményen biztatták a csapatot!”
Kazincbarcika – A labdarúgó NB II 37. fordulójában vasárnap játszott a Kazincbarcika.

Kazincbarcikai SC – Aquital FC Csákvár 0-2 (0-1)

Putnok, 500 néző. V.: Németh Á.

Kazincbarcika: Somodi – Palmes, Heil, Belényesi, Süttő – Hegedűs, Kovács O. (Tóth Sz., 46.) – Gábor, Sigér (Kristófi, 53.), Kanalos – Boros (Bene, 61.). Megbízott-vezetőedző: Koleszár György.

Csákvár: Hermány – Rétyi, Kiprich, Tar, Bokros – Sándor, Polonkai (Csonka, 79.) – Sejben, Király (Molnár, 86.), Tamás (Oldal, 63.) – Bobál. Vezetőedző: Szíjjártó István.

6. perc: Rétyi beívelt labdáját Király fejelte Bobálhoz aki 10 méterről a jobb alsó sarokba gurított, 0-1.
56. perc: Egy kirúgást követően Sejben elé került a labda kicselezte a kimozduló Somodit és az üres kapuba gurított, 0-2.

Jók: senki, ill. Bobál, Király, Bokros.

Koleszár György: – Végtelenül boldog vagyok, hogy a KBSC-t az NB II-ben tudtam tartani! Köszönöm a segítséget a kollégáimnak, a klub vezetőinek! Nagy köszönettel tartozom Kádár Zsolt sportigazgatónak és szurkolóinknak, hogy minden mérkőzésen keményen biztatták a csapatot!

Szíjjártó István: – Tudtuk, hogy számunkra élet-halál kérdése a mérkőzés, míg a Kazincbarcika már nyugodtabban léphetett pályára. A játékot olyan harci szellemben kezdtük, ahogy azt egy kiesőjelölt csapatnak kell. Sikerült korán gólt lőnünk és ahogy a második félidőben meglőttük a másodikat az már döntőnek bizonyult.

ÉM