Minden mérkőzés teljesen más

Kazincbarcika – A 17. fordulót rendezik meg a hét végén labdarúgó NB II Keleti csoportjában. Megyei csapataink közül a Kazincbarcikai SC szerepel hazai környezetben.

– Az előző fordulóban, idegenben fontos volt a pontszerzés – jelentette ki Kádár Zsolt, a KBSC edzője. – Nagy akarattal vissza tudtuk hozni a meccset amire lehet építeni a jövőben, persze minden összecsapás más, új kihívás, így a Jászapáti elleni is. Láttuk a Ferencváros elleni találkozójukat, és egyébként is jól is ismeri egymást a két csapat. Szeretnénk itthon tartani a három pontot, és egyben változtatni azon, hogy mostani ellenfelünk évek óta hazai pályán a mumusunk.

Bravúrra

A Bőcs KSC idegenbe látogat.
– Tudtuk, hogy nehéz lesz a Budafok elleni meccs és ez be is igazolódott – mondta Tóth László, a Bőcs trénere. – Igazából el sem tudom marasztalni a játékosokat, mert mentünk, zakatoltunk de mindezt sok hibával tettük. Vissza kell hoznunk ezt a három pontot, igaz idegenben ehhez bravúrok kellenek. A Tuzsér előttünk áll a tabellán, egységes és jó fizikumú csapat. Az, hogy meg tudjuk-e őket lepni majd a pályán kiderül, de ez a célunk.


A pályán
Kazincbarcikai SC – Jászapáti (szombat, 15.00)
A KBSC várható kezdőcsapata:Botló – Hanász, Kovács R., Bányai, Harnócz – Engi, Szögedi, Elek, Sebők (Kovács P.) – Dávid, Simkó.
Tuzsér – Bőcs KSC (szombat, 15.00)
A Bőcs várható kezdőcsapata:Matkó – Szakszon, Martis, Molnár, Török – Siróczki, Irhás, Zimányi, Fekete – Urbin, Gaál (Dobos).