Minden korosztály jól szórakozott Borsodivánkán

Akt.:
Jó hangulatban nem volt hiány a borsod­ivánkai falunapon
Jó hangulatban nem volt hiány a borsod­ivánkai falunapon
Borsodivánka – Immár 24. alkalommal rendezték meg a közel­múltban a borsod­ivánkai falunapot.

A rendezvényt lázas készülődés előzte meg, hogy mindenki jól érezze magát, jól szórakozzon a „Kastélykertben”. A vendégeket a színpad elé elhelyezett széksorok, sergő, ugrálóvár, céllövölde és vendéglátó egységek várták.

Jó időben színes programok

Az idő kegyes volt a szervezőkhöz, hiszen egész napra kitartott a napsütés, így a Franczuz Erika szervezésében létrejött programoknak felhőtlenül örülhettek a résztvevők.

Mind a gyermekek, mind a felnőttek megtalálhatták a nekik tetsző programot, mert volt bohóc, arcfestés, divatbemutató, nóta, zumba, latin tánc, vetélkedő és zene Erikának és a Synpatic együttesnek köszönhetően. Ám ezzel még nem ért véget a felsorolás, mert kitettek magukért műsoraikkal a Borsodivánkai Pszichiátriai Otthon lakói, az egerlövői fellépők és nem utolsósorban a Borsodivánkai Nyugdíjas Klub énekkara is.

Koncertek

Sztárvendégek is szórakoztatták a nézőket, Vastag Tamás délután, Szabó Ádám pedig este tartott koncertet és táncoltatta meg a település apraja-nagyját.

A paintball és lézerharc egész napra lekötötte a gyerekeket és fiatalokat egyaránt, az erdőben „vívhattak” meg egymással a csapatok. Ráadásul az étkezésről sem feledkeztek meg a szervezők, hiszen babgulyással vendégelték meg a látogatókat.

ÉM-RA
hirdetés
hirdet�s