Friss hírek

2009.11.16. 15:34

Emberölés volt a rejtélyes haláleset Ibrányban

<p>Kiderült, hogy emberölés volt a vasárnapi rejtélyes haláleset, amikor egy középkorú férfi kihívta a mentõket, de mire kiérkeztek ibrányi házához, holtan találták. A rendõrök már el is fogtak egy román férfit, akit a gyilkossággal gyanúsítanak - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Fedor Rita a Szabolcs Szatmár Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság helyettes szóvivõje..</p>

Hiába próbálták órákon át, nem sikerült a mentõknek újraéleszteni azt az 51 éves ibrányi férfit, akinek még volt annyi ereje, hogy mentõt hívjon magához. Az elõzetes orvosi vélemény alapján, a férfi halálát a nyakát ért szúrt sérülés okozta. Mivel nem lehetett kizárni az idegenkezûséget a rendõrség forrónyomos csoportja adatgyûjtésbe kezdett. Így találták rá még aznap egy 27 éves román férfire, aki délután a sértett lakásában járt. A férfi ruháján az elfogásakor még vérgyanús szennyezõdéseket is találtak. Az emberöléssel gyanúsított román férfit a rendõrök õrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!