Helyi közélet

2014.11.23. 09:43

Ház égett Tiszadobon, garázs Miskolcon

Tiszadob, Miskolc - Egy vályogépítésű házban keletkezett tűz Tiszadobon a Gát utcában szombaton, ahová a tiszaújvárosi hivatásos és a tiszavasvári önkormányzati tűzoltókat riasztották.

Tiszadob, Miskolc - Egy vályogépítésű házban keletkezett tűz Tiszadobon a Gát utcában szombaton, ahová a tiszaújvárosi hivatásos és a tiszavasvári önkormányzati tűzoltókat riasztották. A hetvenkét négyzetméter alapterületű épület tetőszerkezete, lakóhelyiségei és berendezési tárgyai égtek. A lángokat az egységek négy vízsugárral oltották el, a házból egy propán-bután gázpalackot hoztak ki, melyet hőhatás ért, ezért gondoskodtak annak visszahűtéséről. A káreset során senki nem sérült meg, azonban az épület lakhatatlanná vált, ezért három felnőttnek és három gyermeknek ideiglenesen rokonokhoz kellett költözniük. Az esettel kapcsolatban tűzvizsgálati eljárás indult.

Miskolcon, a Béke utcában egy faszerkezetű garázs égett teljes terjedelmében szombaton. Az ötven négyzetméter alapterületű épületben bútorokat és ruhaneműket tároltak. A káresethez a miskolci hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat. Az eset során senki nem sérült meg, a tűz lakóépületeket nem veszélyeztetett.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában