Minden az energián múlik!

Akt.:
Miskolc – Az Észak-magyarországi Munkaadói és Gazdasági Közösség következő nyilvános rendezvényének vendége Kaderják Péter közgazdász, a Budapesti Corvinus Egyetem Regionális Energiagazdálkodási Kutatóközpontjának vezetője lesz.

A közelmúltban két hasonló rendezvény volt nagy érdeklődés mellett. Tavaly év végén Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő, januárban pedig a volt pénzügyminiszter, Bod Péter Ákos volt a vendég. Az esemény moderátora Nagy Aladár lesz. Kaderják Péter előadásának címe: A XXI. század energetikai kihívásai. A rendezvény időpontja: 2017. április 7., péntek. 14 óra. Helyszíne: City Hotel Miskolc**** nagyterem.

Az előadásban többek között szó lesz a magyar (hivatalos ) energiastratégiáról, a fő energiahordozókról (készletek, kitermelés, felhasználás) a hő- és villamosenergia-termelés, -szállítás és -felhasználás helyzetéről (kapacitások, technológiák, infrastruktúra, hatékonyság). A fő fogyasztók (épületek, gazdaság, közlekedés) tipikus jellemző vonásai (hasznosítás, környezetszennyezés) és a műszaki, gazdasági és politikai vonatkozások (korszerűség, árak, függőség) kapcsolata is szóba kerül majd. Ez utóbbi amúgy is napirenden van, amit az átlag fogyasztó „rezsiharc” néven ismert meg.

ÉM0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s