Minden ügy fontos – Elfogások, tetten érések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Minden ügy fontos – Elfogások, tetten érések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében
Egy boldvai fiatalember egymás után két bűncselekményt követett el, továbbá tyúk- és italtolvajokat fogtak el a rendőrök Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

Üvegtörő betörő

Az Edelényi Rendőrkapitányság lopás és rongálás miatt folytat eljárást egy boldvai fiatalemberrel és társával szemben. A megalapozott gyanú szerint a boldvai K. Z. behatolt egy helyi ingatlanba, amelynek ablakait betörte, majd egy ágyat is felgyújtott, több mint 100 000 forintos kárt okozva ezzel a tulajdonosnak. A bevezetett forrónyomos intézkedések eredményeként a rendőrök elfogták a tettest. Az eljárás során felmerült annak a gyanúja is, hogy korábban egy bódvai élelmiszerüzletbe is betört K. Z. a társával együtt, onnan számítógépet, dohányárut és különféle italokat vittek el, mintegy 200 000 forint értékben.

Mohó mohás

Az Encsi Rendőrkapitányság lopás gyanúja miatt folytat eljárást egy boldogkőújfalui nővel szemben. Az eljárás adatai alapján a gyanúsított a község határában engedély nélkül 5 zsák mohát gyűjtött össze, és ezzel több mint 100 000 forintos kárt okozott a terület tulajdonosának.

Csirke-fogó szomszédok

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság lopás miatt folytat eljárást két kesznyéteni férfival szemben. Az ügyben indult nyomozás alapján megalapozottan gyaníthatóak azzal, hogy a tettes testvérpár kertszomszédjától mosógépet, fém alkatrészeket és csirkéket lopott el. A rendőrség az ügyet gyorsított eljárás keretében bíróság elé állítással tervezi befejezni. 

Borlopók

Elhajtottak miután feltankoltak az italból, azok a fiatalemberek, akik egy miskolci benzinkút boltjából loptak el egy üveg bort. A két bortolvaj autóval menekült el a helyszínről. Az azonnal értesített rendőrök azonban a tetthely közelében elfogták a két taktaszadai fiatalembert. A Miskolci Rendőrkapitányság szabálysértési értékre elkövetett lopás miatt folytat eljárást a gyanúsítottakkal szemben.

– B-A-Z. MRFK: Kommunikációs Iroda –