Minden­nap leveszik a vért a vérellátóban Miskolcon

Akt.:
Minden­nap leveszik a vért a vérellátóban Miskolcon
Miskolc – Évente több száz kitelepüléses véradást szervez a megye településein a Magyar Vöröskereszt, csak Miskolcon mintegy 250-et. Ezáltal lehetőséget teremtenek a segítségnyújtás megélésére a rendezvényeken, munkahelyeken, iskolákban és kistelepüléseken az Országos Vérellátó Szolgálattal közösen.

Fotók: Kozma István Fotók: Kozma István ©

Emellett a rendszeres vér­adókat folyamatosan emlékeztetik és hívják az intézményi véradásra: az OVSZ Miskolci Területi Vérellátó Központjában a hét minden napján leveszik a vért a donoroktól. Ez utóbbi lehetőségre a február 1. és március 31. között zajló kampányával hívta fel az új véradók figyelmét a Magyar Vöröskereszt megyei szervezete, ráadásul a játékszelvényeket kitöltő véradók között hét tárgyjutalmat sorsoltak ki tegnap a megyei kórházban.

ÉM



0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .






hirdet�s