boon-sportoldal

2008.05.22. 10:11

Köteles bemutatkozott a válogatottban

<p>A magyar válogatott holland szövetségi kapitánya, Erwin Koeman győzelemmel mutatkozott be.</p>

Kegyeibe fogadta az időjárás azokat a futballbarátokat, akik kilátogattak a válogatott váci edzőmeccsére. Kellemes napsütésben kezdhettek így a csapatok, s nem volt meglepő, hogy a Koeman-csapat irányította a játékot. Ránézésre egyből feltűnt, nemzeti csapatunk egyik gerincét a Matthäus-féle gárda, a másik felét a Várhidi-csapat alkotta.
Játékosaink rövid passzos, sokmozgásos játékkal igyekeztek zavart kelteni a váciak kapuja előtt. A vezetést Hajnal Tamás baloldali szabadrúgása után Juhász Roland szerezte meg, négypercnyi játék után, de utána már csak helyzeteket tudtak kidolgozni Gera Zoltánék.

A szünetben Erwin Koeman alaposan felforgatta a csapatát, valamelyest élénkebb is lett a játék, s a gólok is sűrűbben potyogtak: a válogatottunk fölényes, négygólos győzelméhez az újonc Koltai Tamás és Orosz Péter, valamint Ferenczi István is hozzájárult egy-egy találattal. A második játékrészben pedig bemutatkozhatott a nemzeti csapatban Köteles László, a DVTK kapusa.
A teljességhez hozzátartozik, hogy félidőben a váci mester, Verebes József lecserélte az egész csapatát.

Vác - Magyarország 0-4 (0-1)

Első félidő: Fülöp - Bodnár, Vanczák, Juhász, Bodor - Dárdai, Vadócz - Gera, Hajnal, Huszti - Priskin

Második félidő: Köteles - Szélesi, Csizmadia, Juhász, Lőw - Dárdai, Bodor - Koltai, Orosz, Dzsudzsák - Ferenczi
G: Juhász, Koltai, Ferenczi, Orosz


Forrás:nb1.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!