Friss hírek

2009.11.10. 15:44

A Bookline.hu lett év internetes kereskedõje

<p>Idén is a Bookline.hu lett az év internetes kereskedõje. A pályázatot immár ötödik alkalommal írta ki a CIB Bank, az Informatikai Vállalkozások Szövetsége, valamint a Kirowski Zrt. Az év legígéretesebb internetes kereskedõjévé a Bigyoshop.hu-t, míg az év innovatív kereskedõjévé a Netpincér.hu-t választotta a szakmai zsûri. Ez utóbbi díjat idén adták át elõször.</p>

Az év internetes kereskedõje díj elnyerésével a Bookline.hu - amely az ötödik alkalommal megrendezett verseny során immár másodjára nyerte el a címet - idén ismét jogot szerzett arra, hogy egy évig használhassa a megjelölést. A nyertes ezzel elnyerte a CIB Bank értékes ólomkristály díját, valamint a Google által felajánlott hirdetési lehetõséget. A Bookline.hu Magyarországon kívül jelen van a román és a szlovák internetes piacon is. A klasszikus antikvár és új könyvek mellett jelenleg idegen nyelvû könyvek, mûszaki és drogériai termékek, játékok és ajándékok is szerepelnek az internetes cég termékkínálatában.

Az év legígéretesebb internetes kereskedõje, a Bigyoshop.hu a különleges ajándékok egyik legnépszerûbb és a leglátogatottabb online ajándékboltja. A Bigyoshop.hu azon termékeket, ajándékötleteket forgalmazza Magyarországon elsõként, melyekhez ezidáig nem igazán lehetett hazánkban hozzájutni és nehézkes volt a külföldrõl való beszerzésük. Profiljuk elsõsorban olyan vicces, nem mindennapi ajándékok forgalmazása, meghonosítása, mely olyan alkalmakra nyújt megoldást az ajándékozásban mint például nászajándék, születésnapi ajándék, karácsonyi ajándék, névnap vagy spontán buli. A Bigyoshop 2008 januárjában indult el az online kereskedelemben, és igen hamar nagy rajongótábort szerzett.

A Netpincér.hu, amely az év innovatív kereskedõje lett - saját jellemzése alapján - nem más, mint a világ konyhamûvészete a képernyõn. Az internetes felhasználók kényelmesen és egyszerûen válogathatnak bármely, Magyarországon a megadott címre házhoz szállító étterem kínálatából. A világhálón lebonyolított vásárlások száma alapján a Netpincér.hu ma az egyik legszívesebben használt szolgáltatás a magyar internetezõk között.

Az év internetes kereskedõje díj közönségszavazása során több mint 10 ezer szavazat döntötte el, hogy ki kerül be a legjobb 10 közé. A több mint 800 jelölt weboldalból a legtöbb szavazatot kapott TOP 10 internetes kereskedõ, amelyek közül a szakmai zsûri 2009 legjobb e-kereskedõjét kiválasztotta, az alábbiak voltak: bookline.hu, brands.hu, edigital.hu, jateknet.hu, netpincer.hu, ruhafalva.hu, shop.builder.hu, teszvesz.hu, tulli.hu, utisugo.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!