Milliókat kínáltak Daninak a Ronaldo-mezért, de nem adja

Akt.:
Egy lakás áráért sem adta Ronaldo mezét Dani
Egy lakás áráért sem adta Ronaldo mezét Dani - © Forrás: Bors
Budapest – Gyűjtők nagyon sok pénzt ajánlottak azért a bemelegítő mezért, amelyet Cristiano Ronaldo egy magyar kisfiúnak ajándékozott a vasárnapi labdarúgó-vb-selejtező előtt, de Dani nem hajlandó megválni az ereklyétől – írja a Bors.

– Nem tudjuk, miért minket választott. Dani csak annyit kiabált, hogy „Ronaldo, Ronaldo!”, aki erre bemelegítés közben kinézett rá – mesélte a Borsnak Szilvia, a kisfiú édesanyja. – Újságírók, fotósok vettek minket körbe. De ami a legfurcsább, több gyűjtő is azonnal ott termett, és elképesztő összegeket, egy lakás, egy kocsi árát kínálták a mezért. „Anya, nem adjuk oda. Ez az enyém örökre” hajtogatta a felsőt szorongatva Dani. Alig bírtunk utána kijönni a körénk gyűlt tömegből.

Daninak és testvérének, Lackónak a magyar–portugál (0–1) vb-selejtező volt életük első válogatott mérkőzése, amelyen élőben szurkoltak. Daninak már most a szívéhez nőtt a mez, vasárnap lefekvés előtt is még magára húzta, hétfő reggel pedig az volt az első, hogy magához ölelte a trikót. Amit egyébként hamarosan bekereteztetnek, és Dani szobájának falára kerül majd.

Forrás és fotó: Bors

cristiano_ronaldo