Milliókat érő kábítószert találtak a terjesztőknél

Több milliót érő kábítószert találtak a rendőrök azoknál a terjesztőknél, akik Szolnokon és környékén kereskedtek drogokkal. A terjesztőkhöz a fogyasztókon keresztül jutottak el a rendőrök. Négy dealert már őrizetbe vettek, a nyomozás még nem zárult le.

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói márciusban indítottak eljárást több kábítószer fogyasztó fiatal ellen. A fogyasztóktól a nyomozók rövid időn belül eljutottak a terjesztőkig, akik Szolnokon és környékén árultak különböző kábítószereket. A rendőrség eddig 10 személyt hallgatott ki gyanúsítottként, közülük négyet már őrizetbe vettek. A nyomozás során eddig több millió forintot érő kábítószert foglaltak le.

– A nyomozás még nem zárult le, a terjesztői és a fogyasztói kör felderítése még tart, feltehetően további gyanúsításokra is sor kerül – mondta el a Független Hírügynökségnek Kovács Ágnes a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, a nyomozás érdekeire hivatkozva azonban egyenlőre többet nem árult el az ügyről.