Mikor lesz új kivitelezője a Selyemréti Fürdőnek?

Mikor lesz új kivitelezője a Selyemréti Fürdőnek?
Miskolc – Hol tart a Selyemréti fürdő ügye? Mikor várható, hogy a város kiírja az új közbeszerzést?

A Miskolci Turisztikai Kft. még június közepén jelentette be: felbontja a Selyemréti fürdő kivitelezőjével, a Hajdú-Ép Kft.-vel kötött szerződést. Az indok az volt: a cég megszegte a vele kötött szerződést. Például a kivitelező nem a szerződésben meghatározott anyagokat építette be, engedély nélkül, a megbízó hozzájárulása nélkül használt más ragasztót és csempét – hangzott el az önkormányzat részéről még júniusban. Tutor Lóránt, a Hajdú-Ép Kft. vezetője azonban – ugyancsak júniusban – nonszensznek nevezte, hogy egy 1,2 milliárdos beruházást a csempék miatt veszélyeztet a városvezetés. Júniusban az is elhangzott: a város hamarosan újabb közbeszerzési eljárást ír ki.

Nincs több információ

Október van, így rákérdeztünk: sikerült-e azóta megegyezni a korábbi kivitelezővel, mikor írja ki a város az új közbeszerzést, téliesítik-e a területet, hogy ami eddig elkészült, az ne menjen tönkre a hidegben, illetve mikor kezdődhet a fürdőben a munka, illetve mikor folytatódhat az építkezés? Kérdéseinkre Pásztor Imre, a Miskolc Holding Zrt. kommunikációs vezetője annyit válaszolt: „Az igazságügyi szakértői vizsgálatok lezárultak, ennek alapján a közbeszerzés kiírásához szükséges műszaki tartalom kialakítás alatt áll. A hamarosan megindítandó közbeszerzési eljárásra tekintettel több információt jelenleg nem tudunk adni ezzel kapcsolatban.”

Tutor Lórántot is próbáltuk elérni telefonon, de eddig nem sikerült.

ÉM-NSZR


Mikor lesz új kivitelezője a Selyemréti Strandnak?

30.07.2012 | Miskolc – Lesz új kivitelezője és mikor a Selyemréti Strandnak? – ezt kérdeztük a holdingtól.

Temetetlen medencék a Selyemréti strandon

27.07.2012 | Miskolc – Nincs betemetve a Selyemréti Strand épülő medencéje – ezt jelezte most portálunknak Pásztor Imre, a holding kommunikációs igazgatója. Már délelőtt is feltettünk neki ezzel kapcsolatban kérdéseket, mivel egyik olvasónk jelezte, úgy látta, a medencéket betemették. Akkori kérdéseinkre azonban az volt a válasz: majd a jövő héten visszatérnek rá.

Selyemréti strand: majd csak jövőre…

11.06.2012 | Miskolc – Mégsem lesz kész az idén a Selyemréti strand. Csúszás helyett a szerződésfelbontás mellett döntött az önkormányzat.

A kivitelező befürdött a Selyemréti stranddal

03.07.2012 | Miskolc – “A miskolciak nem fürödhetnek az idén a Selyemréten, mi azonban befürödtünk” – mondta Tutor Lóránt, a Hajdúép Kft. ügyvezetője.

Selyemréti strand – „A miskolci vállalkozók nem felejtettek el építeni”

11.06.2012 | Miskolc – Csöbör Katalin mit csinált egy hónappal ezelőtt a Selyemréti strand építésén?

Selyemréti strand – Tényleg a csempe miatt?

11.06.2012 | Miskolc – A kivitelező egészen másképp látja a történetet.

 
A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .