Migránsügyben példát mutattunk Európának

Miskolc – „Magyarország a migránshelyzet kezelésében példát mutatott Európának” – jelentette ki sajtótájékoztatóján Csöbör Katalin.

Az országgyűlési képviselő – többek között – elmondta, hogy a jogszabályok szigorodtak annak érdekében, hogy határainkat megvédhessük a II. világháború óta nem tapasztalt népvándorlással szemben. „Bevezettük a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet fogalmát, melyet eddig hat megye területére hirdetett ki a kormány. A rend­őrség és a honvédség jogszerűen és hatékonyan tud fellépni a határzár biztosítása érdekében.”

Elmondta továbbá, hogy a népvándorlás nem csak Európa problémája. Közelről érintett az USA és a Közel-Kelet gazdag olajtermelő országai is, közvetetten pedig Oroszország is. Nélkülük nem lehet megoldani ezt a valóban globális, planetáris problémát.

ÉM0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s