Miért éri meg most még jobban a Citibank 0 Ft-os bankszámla?

Miért éri meg most még jobban a Citibank 0 Ft-os bankszámla?
Október 29-éig könnyített feltételekkel lehet Citibankos 0 Ft-os számlát nyitni. A Citibank új számlanyitási promóciójáról beszélgettünk Iván Magdolnával, a Citibank miskolci fiókjának vezetőjével.

Miért éri meg most még jobban a Citibank 0 Ft-os bankszámla?

Az október 29-éig tartó számlanyitási promóciónkkal lehetővé  válik, hogy a díjmentes számlavezetés alapfeltételeként szolgáló  havi 150 ezer forintos befizetés az ügyfelek részéről két részletben, akár két forrásból is érkezzen, így például házastársak fizetéséből is összeadódhat. A Citibank 0 Ft-os bankszámlákkal ingyenes minden készpénzfelvétel az ország bármely bankautomatájából, és minden más hazai forinttranzakció minden csatornán, így például az átutalás vagy a csoportos beszedési megbízásnak sincsen díja.

Miért indították ezt az akciót?

A 0 Ft-os bankszámláink iránt érdeklődők közül többen azért nem nyitottak számlát végül, mert visszatartotta őket az egyösszegű 150 ezer forintos jóváírásra vonatkozó feltétel. Ezzel az akcióval ezeknek az ügyfeleknek kínálunk lehetőséget, hiszen a Citibanknál termékeinket és szolgáltatásainkat mindig igyekszünk az ügyfeleik igényeihez igazítani.

Meddig él a 0 Ft-os bankszámla-nyitási lehetőség és a két jóváírással is teljesíthető feltétel?

A 0 Ft-os bankszámla állandó ajánlatunk, melyet 2008 óta kínálunk, és azóta is minden évben elnyertük vele a MasterCard Az év lakossági számlacsomag terméke díjat az Év bankja éves versenyeken. A mostani akció a 2010. augusztus 23. és október 29. között újonnan nyitott számlákra vonatkozik. Az akciós időszak természetesen csak a számla megnyitására vonatkozik. Az akció keretében megnyitott számlák esetében a legfeljebb két tranzakcióval teljesítendő havi legalább 150 ezer forint jóváírás az akciós időszakot követően is, a számlaszerződés teljes időtartama alatt érvényes marad. Az akciós számlacsomag egyéb feltételei megegyeznek a sztenderd ajánlatunk feltételeivel.

Hol találnak az érdeklődők további tájékoztatást?

Lakossági folyószámla termékeink részletes leírása megtalálható honlapunkon, a fiókban pedig minden érdeklődőnek segítünk a legmegfelelőbb bankszámlacsomag kiválasztásában.

Szeretettel várjuk ügyfeleinket Miskolcon, a Bajcsy-Zsilinszky u. 1-3. szám alatti fiókunkban hétfőnként 8.00 – 17.00 óra között, keddtől-csütörtökig 8.00-16.00-ig, pénteken pedig 8.00-15.00 óra között, hogy személyesen is meggyőződhessenek kínálatunkról, és természetesen telefonos érdeklődésüket is fogadjuk 06-46-501-230-as telefonszámon.


A 150 000 Ft-os feltétel két tranzakcióval történő teljesítésének lehetősége 2010. augusztus 23. és október 29. között újonnan nyitott számlákra vonatkozik, TOP díjcsomagban. Az ajánlat nem elérhető a 2010. március 1.után történt számlamegszüntetést követő új számlanyitásokra.v