Mi van veled, Martin?

Mi van veled, Martin?
Minden rosszban van valami jó! Mert bár a Nyíregyházi KSE elvérzett (32–24) a fővárosban – negyvenöt percig partiban volt az abszolút favoritnak számító, győzelmével a második helyre felnyomuló PLER-Airporttal.

A bajnoki összecsapás ominózus szakaszában csupán egy góllal „húzott” a házigazda, amely a hajrában hízlalta tekintélyesre a különbséget.

Lehetett volna jóval szorosabb is ez a mérkőzés – summázott Jano Pál, a Nyíregyháza játékos-edzője.

Nem kívánom külső körülményekre kenni a vereséget, erről elég legyen annyi: szeretném, ha egyszer nekünk is fújnának a bírók hazai pályán, ahogy azt szerdán tették Budapesten… Sajnos, mi is hibáztunk, nagy kár az utolsó negyedórában kihagyott ziccerekért és a kapusteljesítmény is elmaradt attól, amit egy ilyen fajsúlyú találkozó megkövetel. Ki kell mondani, amíg Lencsés József rendszerint hozza magát, Martin Pramuk messze került az elmúlt szezonban látott formájától!

– Pedig most lesz igazán nagy szükség a bravúrjaira, a elkövetkező időszakban sorozatban játsszuk a kulcsfontosságú meccseket. Mindenesetre biztató, hogy huszonnégy gólt tudtunk lőni annak a PLER-nek, amelynek alig egy hete a Dunaferr csak huszonkettőt dobott. Emellett az akarat sem hiányzott, erre építhetünk a Debrecen ellen.

Miként Jano Pál célzott rá, vasárnap a „szomszédban” lép pályára a nyírségi egylet, mégpedig a pontszerzés reményében.

– Koncz Tibor –