Mi történt június 17-én Borsod-Abaúj-Zemplén megyében?

Mi történt június 17-én Borsod-Abaúj-Zemplén megyében?
Mi történt június 17-én Borsod-Abaúj-Zemplén megyében?
Borsod-Abaúj-Zemplén megye –  Összeállításunkból megtudhatja, mi történt pénteken Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

Miskolc – Gabica miskolci diáklány teljes erőbedobással készül a nyárra, hiszen a pihenés mellett dolgozni is szeretne.
A képeivel kíván kellemes nyarat családjának és barátainak.

Miskolc – Közösen szervezték a szakszervezeti konföderációk a tiltakozó demonstrációt.

Miskolc – Egy jó kis gulyás mellett a tudomány is könnyebb..

Bükkábrány – A családok fűtési költségeinek csökkentésében segít a bükkábrányi bányaüzem.

Miskolc – 50 ágyas ápolási osztály fogadja a betegeket a Diósgyőri telephelyen.

Miskolc – Major Tamás arcai címmel nyílt kiállítás csütörtökön a Színháztörténeti és Színészmúzeumban.

Felsőzsolca – A rendszer együttes megléte biztosítja a teljes védelmet a Sajó, a Hernád és a Bódva mentén.

Rövidesen kezdetét veszi Magyarország legizgalmasabb árverése, a Topaukció.

Csobaj, Szerencs – Az elmúlt években több alkalommal előfordult, hogy a nyári fürdőzések tragédiába torkoltak Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. A legnagyobb veszélyben az ittas fürdőzők vannak, de a bányatavakban való átgondolatlan merülések is könnyen halállal végződhetnek, illetve a horgászás is hordozhat magával veszélyeket!

Ózd – Hálaadó szentmisét tartottak az ózd-bolyoki Rózsafűzér Királynéja római katolikus templomban abból az alkalomból, hogy 20 évvel ezelőtt 1991. június 15.-én szentelték pappá Baranyák Béla atyát a templom plébánosát.

Kazincbarcika – Tompa Mihály nevét vette fel az egykori Herman Ottó Tagiskola, mely a jövőben a református egyház fenntartásában működik.

Kisvárda, Cigánd – A Kisvárdai Rendőrkapitányság csütörtökön őrizetbe vett 4 személyt, akik a megalapozott gyanú szerint Kisvárda, Nyírtass, Kékcse és Dombrád településeken vagyon elleni bűncselekményeket követtek el.

Szirmabesenyő – 2011 áprilisában meghirdetett „Zöldtan-óra” környezetvédelmi pályázati felhívásra több mint 50 pályázat érkezett az ország minden részéből.

Miskolc – Felhívással fordulunk Miskolc város lakosságához, hiszen lakókörnyezetünk tisztán tartása és rendezettsége közös ügyünk!

(1 hozzászólás)

Szerencs, Taktabáj – Újabb uzsorásokkal szemben indított eljárást a rendőrség Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. A négy gyanúsított az úgynevezett uzsorakölcsönökkel a megfélemlített sértettek rászorult helyzetét használta ki, így súlyos nélkülözésnek tették ki őket és családtagjaikat. Többek között élelmiszereket is adtak kölcsön uzsorára, például 5 csirke szárny 2000 forintba került a klánnál.

Mezőkövesd – Végéhez közeledik a Kavicsos-tó szabadidőpark kialakítása. A parkolók, a játszótér, a sétányok már elkészültek.

Miskolc – Igazi fesztiváli hangulat uralkodott csütörtök délután és este a miskolci belvárosban.

Miskolc – A középiskolásoknak indított Tudásgyár posztere került fel a miskolci Avas szálló homlokzatát takaró kerítésre. A Tudásgyár ingyenes nyári táboraiba várja azokat, akiket érdekel a film, színház, zene, irodalom, képzőművészet és helyismeret.

Mezőkövesd – A család témában projektzáró kiállítás nyílt a Szent Imre Tagiskolában. A tárlat megnyitóját június 3-án tartották meg a mezőkövesdi oktatási intézményben.

Miskolc – Csütörtökön üléseztek a miskolci önkormányzati képviselők. Így szavaztak a fontosabb témákban.

Miskolc – A vastagbéldaganat a második leggyakoribb, halált okozó daganat, minden huszadik ember érintett benne.

Miskolc – Pártállástól függetlenül szólítja utcára az Északkelet-Magyarországon élőket az MSZP jövő héten keddben délutánra – mondta Gúr Nándor, az MSZP országgyűlési képviselője, a megyei szövetség elnöke pénteken délelőtt.

Nyékládháza – Személyi sérüléses közlekedési baleset történt a 35-ös számú főúton Nyékládháza mellett pénteken délután.

Kedves olvasóink, kedves fórumozók!

Felsőzsolca – Egy felsőzsolcai földtulajdonos kereste meg szerkesztőségünket azzal kapcsolatban, hogy hosszú hónapok óta szóra sem méltatja őt az illetékes minisztérium annak kapcsán, hogy mi lesz azzal a földjével, ahol gátat építenek, ahonnan sok-sok teherautónyi földet elhordtak már. Azt mondja, hogy nincs egyedül azzal, hogy február óta szóra sem méltatják.

(1 hozzászólás)

Miskolc – A Miskolci Egyetemen megkezdődött az idei diplomaátadások sora. Pénteken két kar végzősei vettek át oklevelet.

(2 hozzászólások)

Nézze meg, milyen programok várják Önöket a Múzeumok Éjszakáján!

Miskolc – Az MVK Zrt. ezúton tájékoztatja Tisztelt Utasait, hogy 2011. június 20-án és 21-én a 21-es, valamint június 22-én és 23-án pedig az 1-es és 1A-s autóbuszok vonalán a menetrendben közzétett garantáltan alacsonypadlós járatok helyett a meghirdetett járatok utáni indulásban közlekedik alacsonypadlós autóbusz.

(1 hozzászólás)

Miskolc – Megtartottuk péntek délután gyermeknapi rajzpályázatunk díjkiosztó ünnepségét.

Miskolc – Felbecsülhetetlen értékű hun kori kincseket tekinthetünk meg a hét végén Miskolcon.

Budapest, 2011. június 17., péntek (MTI) – Halálra gázolt a vonat egy 43 éves budapesti férfit péntek délután a Heves megyei Ludas és Nagyút között, emiatt késésekre kell számítani a Budapest–Hatvan–Miskolc vasútvonalon.

Időjárás: Jön a hidegfront!

Milyen lesz az időjárás hétvégén? Itt megtudhatja!

A híres avasi fröccs a fröccsfesztiválon

Miskolc – Országszerte ma rendezik meg a Múzeumok éjszakáját, így megyeszerte is izgalmas programok várják az érdeklődőket.

Nem adott elsőbbséget, ütköztek Miskolcon

Miskolc – Személyi sérüléses közlekedési baleset történt Miskolcon a Fazekas és Dózsa György utcák kereszteződésében pénteken délután.

A kisklubok reménykednek. Arra várnak, hogy az MLSZ elnöke beváltja ígéretét.

José Luque után újabb hispániai labdarúgó folytatja a a pályafutását Diósgyőrben. A 31 éves középpályás a spanyol és a portugál első osztályban is szerepelt.

Piliscsaba térségében – technikailag nagy kihívásokat rejtegető terepen – zajlott az Országos Középtávú Egyéni és Váltóbajnokság. Mind az egyéni, mind a váltóversenyen kiemelkedő eredményeket értek el a Diósgyőri Tájékozódási Futó Club tagjai.

Miskolc – A 12 éves miskolci Hercsik Vince 2011-es versenynaptárát bármely profi élsportoló megirigyelné. A Hell Racing Team tehetsége közel 30 hazai és nemzetközi futamon ül gokartba idén, határon innen és túl: a magyar és szlovák bajnoki futamok mellett számos európai megmérettetésen indul, sőt, januárban már Floridát is megjárta. Legutóbb a gyöngyösi bajnoki futamot követően adtunk hírt róla, és Vince azóta sem sokat pihent.

Valencia – Csütörtökön reggel megkezdődött a GP3 Series hivatalos tesztje Spanyolországban. A kétnapos teszt után a jövő hétvégén szintén Valenciában rendezik a versenysorozat következő futamát.

Kedden sorsolnak az NB I-ben

A Magyar Labdarúgó Szövetség június 21-én, kedden 10 órakor tartja a 2011/2012-es NB I-es bajnokság sorsolását az MLSZ székházában.

Fábián Mihályt köszöntötték a Calypsoban

Miskolc – Bensőséges hangulatú ünnepségre került sor pénteken délelőtt a miskolci Calypso kisvendéglőben.

Még várni kell pár napot

Játékosok megszerzéséről is szeretnének tájékoztatást adni.

Porkoláb Péter ötödik lett Tökölön

Tököl – A múlt hétvégén rendezték meg a Hell Országos Pro Drift Bajnokság 3. fordulóját Tökölön, ahol többek között a felsőzsolcai Porkoláb Péter is rajthoz állt.