Mi történt június 13-án Borsod-Abaúj-Zemplén megyében?

Akt.:
Mi történt június 13-án Borsod-Abaúj-Zemplén megyében?
Miskolc – Összeállításunkból megtudhatja mi történt hétfőn Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

Traffipax mérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében júniusban

Borsod-Abaúj-Zemplén megye – Nézze meg, hogy hol mérik a gépjárművek sebességét Borsod-Abaúj-Zemplén megyében júniusban! (A traffipax mérések közölt helyszínei és időpontjai tájékoztató jellegűek, a rendőrség a változtatás jogát fenntartja.)

Arcok a megyéből: Csekéné Altrichter Judit

Miskolc –  A véletlen sodorta a pályára. Judit élete a gyerekekről szól. Otthon is és a munkahelyén is. 

Talált kutya keresi gazdáját!

Miskolc-Görömbölyön a Lavotta utca környékén, kb. két hete kóborol egy zsemle színű, szelíd, félénk kutyus. Keresi régi vagy új gazdáját.

Lecsófesztivál agora módra

Miskolc – Az első Agora Lecsófesztivált rendezték meg vasárnap Perecesen. A rendezvény ötlete Észak-Agora levelezőinktől származott.

Miskolc – A közeledő nyári szabadságok, illetve a turistaforgalmi főszezonra tekintettel egyre többen fognak útra kelni, hogy kiránduljanak, üdüljenek a világ számos pontján. 

(1 hozzászólás) tovább 

Miskolc – Miskolcon egy pimasz telefontolvajt sikerült nagyon rövid idő alatt elfogniuk a rendőröknek

Miskolc – Még mindig keresik a május 23-án eltűnt Kertész Árpádot a Bükk körzetében. 

Hejőkeresztúr – Az utóbbi évek tapasztalata, hogy a jelezett cél megvalósulását talán a gyerekeken keresztül lehet a legkönnyebben elérni. A Rendőrkapitányság ebben az évben is úgy döntött, hogy elsősorban a hátrányos helyzetű gyermekek számára szervez egy rendőrségi nyílt napot először Tiszaújváros és kistérsége, ősszel pedig a Mezőcsáti kistérség területén.

Szerencs – Megújult Szerencs történelmi városközpontja: a Rákóczi vár, a Huszár vár út és a római katolikus templom is. „Készre jelentem és átadom a kulcsot” – mondta a beruházást kivitelező cég egyik képviselője hétfő délután a Szerencsi vár bejáratánál. Koncz Ferenc polgármester pedig átvette a vár kulcsát és ezzel ünnepélyesen is átadta a több száz millió forintos beruházást.

Miskolc – Folyamatosan épül a Tiszai pályaudvartól Diósgyőrig tartó kerékpárforgalmi nyomvonal, szépen haladnak a kivitelezők a munkálatokkal. Sőt, már a Városház téren is találkozhatunk bringás jelekkel.

Nézze meg a képsorozatunkat a Diósgyőri VTK utolsó másodosztályú találatáról!

Miskolc – A Herman Ottó Múzeum ad otthont a VI. Fröccsfesztiválnak ebben az évben is, a Papszeren lévő épületben. 

Miskolc – Gond a születés előtti genetikai szűrés hiánya és az „in utero” szállítás megoldatlansága.

Budapest, (MTI) – Egy vaddisznó okozott balesetet az M3-as autópályán vasárnap éjfél előtt nem sokkal, a balesetben egy ember súlyosan, egy pedig könnyebben megsérült, és az állat is elpusztult – közölte a rendőrség a honlapján hétfőn.

Miskolc – Összeállításunkból megtudhatja mi történt június 12-én Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

DVTK U19: Az első akadály kipipálva

Miskolc, Diósgyőr – A labdarúgó U19-es osztályozó 1. fordulójának a visszavágóját játszották vasárnap a DVTK Stadionban.

Tiszaújváros – Földön-vízen, árkon-bokron tartott újabb vízrendészeti és horgászati akciót a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság, együttműködve a Zabos Géza Horgászegyesület halőreivel és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vízi rendészet munkatársaival.

Elena 23 éves gazdálkodás és manager szakos tanuló, aki a Kazincbarcikán meghirdetett Kelet Szépe 2011 Szépségverseny egyik döntőse. Oroszországban született, 11 éve Magyarországon él .

Ózd – Az Ózdi Rendőrkapitányság eltűnés ügyében kéri a lakosság segítségét.