Mi történt február 25-én Borsod-Abaúj-Zemplénben?

Mi történt február 25-én Borsod-Abaúj-Zemplénben?
Ne essen kétségbe, ha esetleg kevesebb ideje maradt a csütörtöki híreink böngészésére, itt áttekintheti a Borsod Online legolvasottabb február 25-i híreit!

140 millió euró a BC-nek
Megállapodtak a BorsodChemről, a kínaiak 140 millió euróval finanszírozzák a céget.

Internetes jegyváltás, helyfoglalás
Növekvő futásteljesítménnyel, csökkenő utasszámmal, szerény nyereséggel, összességében nehéz gazdálkodási körülményekkel számolnak a Volán-társaságok idén is – derül ki a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács (NVT) csütörtöki közleményéből.

Gyermekgázolás Miskolcon
Egy kisfiú sérült meg Miskolcon egy közúti baleset során, amikor egy autó elé szaladt a Kiss Tábornok utcán csütörtökön délután.

DAM: Lejár a DIFÓ-s foglalkoztatás, hogyan tovább?
Péntek délutánra összehívták a diósgyőri acélmű (DAM 2004 Kft.) dolgozóit. A gyűlésen feltehetően a gyár további működéséről lesz szó – olvasható az egyik miskolci hírportálon, akiknek Ágotai József, a felszámolás alatt álló társaságban működött Vasas Szakszervezet elnöke részben megerősítette az információt.

Raboltak, majdnem öltek, fegyházat kaptak
Fiatal-felnőttként 14 év fegyházat kapott immár jogerősen a putnoki rabló páros.

Zsuzsa, a nap szépe
Zsuzsa tizenhét éves berentei lány. Szerinte a 32 fogas mosoly a legszebb a világon.

3 nap alatt a rács mögött
Egy közelmúltban édesanyját kirabló semjéni férfit a bíróság letöltendő börtönbüntetésre ítélt. Az anya által rendőrségen tett feljelentés és a bírósági ítélet között mindössze három nap telt el.

Március 1-től a Kandó Kálmán utcáig közlekedik a 21-es
Március 1-től a 21-es autóbuszok vonala hosszabb lesz, a jelenlegi 99-es járatok végállomásáig fognak közlekedni, emiatt a 99-es viszonylat megszűnik. – derült ki az MVK Zrt. csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Rémhír csupán, hogy calicis a miskolci víz
“A calici vírust feltételező híresztelést a leghatározottabban visszautasítjuk, a miskolci víz folyamatosan kifogástalan, jó minőségű” – mondta Duzsik Gábor, a MIVÍZ Kft. általános ügyvezető igazgatója a csütörtöki sajtótájékoztatóján. Amit annak kapcsán tartott (az ÁNTSZ-el közösen), hogy a napokban elterjedt az a rémhír, miszerint újra calici vírussal fertőzött a miskolci víz.

A rendőrség is készül a keleti futball derbire
Nem csak a csapatok és a szurkolók, hanem a rendőrség is készül a pénteki Debrecen – Diósgyőr keleti futball derbire.

Szinva parti hófal(ak)
A melegebb időjárásnak köszönhetően lassan eltűnik a városból a hó, és csak egy-egy nagyobb koszos, szürke hókupac emlékeztet a télre.