Mi lesz a tatárdombi buszmegálló terveivel?

Illusztráció
Illusztráció - © Forrás: miskolcblog
Miskolc – Hiába készültek el a Lorántffy utca jelenleg folyó felújításának idejére a tatárdombi buszmegálló tervei, valamiért nem valósult meg a beruházás, nehezményezte egyik olvasónk.

Azt is elmondta, a terület önkormányzati képviselőjének, Gazdusné Pankucsi Katalinnak a választási programjában is szerepelt a buszmegálló megépítése.

Az önkormányzatnál érdeklődtünk a tatárdombi buszmegálló sorsáról, kérdésünkre Koczák Szilvia városházi szóvivő válaszolt: a képviselő a lakók kérésére elkészíttette a buszmegálló terveit, mindezt képviselői alapjának terhére. A költségvetésbe azonban idén nem került be a beruházás – tudtuk meg. Arra a kérdésünkre, hogy mikor készülhet el, nem kaptunk választ.

– ÉM-NSZR –


Autóbusz megálló-áthelyezés a Muhi és Lorántffy Zsuzsanna utcákon Miskolcon
Miskolc - Négy megállót helyez át az MVK Zrt. ideiglenesen a Muhi és Lorántffy Zsuzsanna utcán zajló aszfaltozási munkálatok miatt augusztus 4-én, pénteken reggel hét órától. A munkálatok miatt várhatóan egy hónapon keresztül csak ezekben a megállókban állnak meg a következő buszok: 9-es, 21-es é...
Barta Gábor képviselői alapjából finanszírozta
Miskolc - Évek óta elhanyagolt a terület, ráadásul balesetveszélyes is volt. Nagy forgalmú utak, buszmegállók, gyorsétterem, benzinkút és élelmiszerüzlet határolja azt a területet, ami évek óta kihasználatlan, elhanyagolt a Csabavezér út és Csabai kapu kereszteződésénél. Leginkább kitaposott, kié...