Mi járhat a lovagló pózos utazásért a villamoson?

Akt.:
Mi járhat a lovagló pózos utazásért a villamoson?
Miskolc – Itt a nyár kellős közepe, tombolnak hormonok és előfordul, hogy a tömegközlekedési eszközön se bírunk magunkkal, mint ahogy az a pár, akiket egy nehezen félreérthető szituban kaptak lencsevégre a miskolci villamoson.

A miskolci villamoson lovagló pózban utazó hölgy esete nagyon beindította a kommentelőinket a Facebook oldalunkon, akárcsak az egy hónappal ezelőtt lefotózott bulipáros, akik szex közben a villamosmegállóból integettek az arra járó autósoknak.

Ennek kapcsán ismét fellapoztuk az MVK Zrt. utazási szabályzatát és minden bizonnyal “az utast az utazásból kizárja” szabályt alkalmazná az esetet lefülelő MVK-munkatárs.

Az alábbi passzusokat találtuk:

Az MVK Zrt a személyszállítást megtagadja és az utast az utazásból kizárja, ha az utas

  • ruházata hiányos
  • botrányosan viselkedik, vagy más módon a többi utast magatartásával zavarja

Szóval csak óvatosan a buszokon és a villamosokon!


A büntetési tételek és az MVK Zrt. hivatalos szabályzata ITT elérhető!


Kapcsolódó cikkek:

Fotó: Lovagló pózban utazó hölgy a miskolci villamosról

Miskolc – Képrejtvény: ez már aktus vagy csak előjáték? Úgy látszik hódít a public sex Miskolcon, legutóbb a villamosmegállóban teljesedett be egy szerelem, újabban már megvárják a villamost is. tovább »

Olvasónk küldte: Miskolci villamosmegállóban szexelt egy pár

Miskolc – Egy szemfüles olvasónk küldte be a fenti fotót nem sokkal hajnali 1 előtt. Videót is kaptunk, de azt inkább nem publikálnánk, mert az már csak felnőtt portálon állná meg a helyét. tovább »

Újabb MVK-s sztori: Csak a kakaós csigáért büntetnek, a vodkáért nem?

Miskolc – A kakaós csigás eset óta újabb és újabb történeteket kapunk Olvasóinktól a miskolci közösségi közlekedés kapcsán. Azzal mindenki tisztában van, hogy nem felelhet minden utasért az MVK és nem állhat minden buszon plusz ember, de az sem járja, ha a piti dolgok miatt vegzálják az utasokat. Íme a sztori! tovább »

Mit nem szabad a miskolci buszokon?

Miskolc – A tegnapi energiaitalos cikk miatt összeszedtük és animált képekkel illusztráltuk azokat az eseteket, amikor bárkit, bármikor leszállíthat egy ellenőr. tovább »

Kakaós csiga miatt bírságoltak volna a villamoson az ellenőrök Miskolcon

Miskolc – Nem egyedi eset, hogy az MVK ellenőreivel konfliktusba keverednek azok az utasok, akik ivásra, ne adj Isten evésre vetemednének a járatokon. Nemrég egy energiaital miatt, most egy kakaós csiga miatt feszültek egymásnak az ellenőrök és az utasok. Olvasónk beszámolója. tovább »

Facebookon terjed: Energiaital miatt szállítottak le egy lányt a buszról Miskolcon

Miskolc – A közösségi oldalon terjed egy poszt, miszerint egy kibontott energiaital miatt szállítottak le egy lányt a miskolci 35-ös buszról. Június 15-től valóban van egy ilyen szabály. tovább »