Mi a Miaomei fogyaszt?

Mi a Miaomei fogyaszt?
Miskolc – Kazár Miklósnak bejött a Miaomei testsúlycsökkentő rendszer, akárcsak az autóversenyzés. Ha egy egészségmegőrző kúra mellékhatásaként testsúlycsökkenés következik be, akkor erre szoktuk azt mondani, hogy két legyet egy csapásra.

Kazár Miklós rally- és quadversenyzőnek annyira bejött ez a rendszer, miután 3 hét alatt lejött róla 10 kilogramm felesleg, hogy ezt autóján is regisztrálta; tudja meg mindenki. Erről azonban később. Előtte ugyanis Marosi Mónika szakértőnk ismerteti a világszabadalommal védett Miaomei egészségmegőrző, fiatalító és testsúlycsökkentő rendszer lényegét. A cicahangzású Miaomei a masszázstechnikának egy különleges, egyedi fajtáját alkalmazza, amely rendkívül hatékonyan és minden eddigi nyugati módszernél gyorsabban segít megszabadulni a felesleges kilóktól. Tehát a kínai módszer 54 speciálisan kiválogatott akupunktúrás pont egyedi sorrendben történő célzott stimulációjával meggyorsítja az anyagcserét és visszaállítja a szervezet egyensúlyát. – A masszázs után a salakanyagok gyorsabban ürülnek ki, szervezetünk megkönnyebbül, mivel a káros anyagok nem tudnak lerakódni a szövetekben. A 10 napos kúrakezelés során naponta elvégzett egy órás intenzív masszázs nemcsak fogyasztó (4–10 kilogramm garantált), de frissítő, egészségmegőrző hatású is és ami még nagyon fontos: nincs jo-jo effektus, a kúra elvégeztével még hónapokon keresztül „röpülnek” a kilók és főleg a centik lefelé – taglalta szakértőnk.

Miaomei „pilóta” keksz és leröpülnek a kilók

A rendszer tartozéka egy speciális keksz is, ami voltaképpen tömény cellulózt és szárított gyógynövényeket tartalmaz, ami meleg tea kíséretében gyakorlatilag bedagad a gyomorba, így támogatva meg a kúra eredményességét. Az esetleges komplikációk megelőzése érdekében, a kezeléseket megelőzi egy egészségügyi szakkivizsgálás, biztosítva ezzel a rendszer biztonságát. A Miaomeiről megtudtuk még, hogy igen széles hatásmechanizmussal dolgozik, hiszen többek között alkalmas a vérnyomás helyreállítására, a vércukorszint csökkentésére, elmulasztja a klimaxos hőhullámokat, ahogy az erős izületi fájdalmakat, derékfájást, epekő ellen is jó, sőt még a narancsbőr kiiktatására is kitűnően alkalmazható.

A szegények tuningja

Nem utóbbi miatt feküdt a masszázs asztalra Kazár Miklós, hanem sokkal inkább sportemberként a nagyobb kondíció elérése volt a cél, no meg az a pár kiló súlyfelesleg likvidálása, amit a versenyző balesete után szedett magára. A Miaomei sikeresességét a 2006-os Mikulás és Szilveszteri rally futamok is bizonyítják, mikor is a versenyző kimatricázta autójára, hogy leadott 10 kilogrammot. Az ily módon könnyített sportember ráadásul a 2007-es évre komoly eredményeket szeretne elérni mind a két kategóriában, a rallyban és a quadban is. Ezekben a sportágakban kulcsfontosságú a súly, hiszen ez hat a gyorsulásra és a fékhatásra is. – A fogyasztás a szegények tuningja, tehát ily módon a Miaomei nemcsak fogyaszt, hanem gyorsít is – szögezte le „tudományosan” Kazár Miklós.

Kazár Miklós

Született: Miskolc, 1972. április 12.

Első verseny: 1992. Mecsek Rali

Legjobb eredmények: navigátorként Országos Rali Bajnokság abszolút harmadik hely (2005, 2006) pilótaként: két abszolút győzelem (Szilveszter Rali 2005, 2006)

Quadversenyzőként: Nyílt Amatőr Quad Bajnok (2005, 2006)

Egyesület: Pacotti Motorsport

 

MIAOMEI

Kínában nagy hagyománya van az akupunktúrás pontok nyomásán alapuló tradicionális masszázsnak.

A módszer nemcsak kiválasztja a mérgeket, hanem kizárólag természetes alapú  táplálékkiegészítőivel be is viszi egyben a szervezet számára nélkülözhetetlen anyagokat.

10 nap alatt 4-10 kg fogyást garantál.

A táplálékkiegészítők alacsony cukor-, kalória és zsírtartalmúak.

Miaomei pezsgőtabletta: a készítmény zöldségek, sárgarépa, gyümölcsök, bab, tengeri alga és vad hegyi gomba kivonatából készült. Elősegíti a tápanyagok jobb felszívódását a gyomorban, és jó ízű.