Meztelenre vetkőzve állt bosszút a kirúgott lány

Meztelenre vetkőzve állt bosszút a kirúgott lány
Kihívó viselkedése és ruházata miatt elbocsátották, most csupaszra vetkőzött egy magazinnak egy elképesztően erotikus képsorhoz.

Geisy Arrudát egy évvel ezelőtt – szerinte – megalázó módon rúgták ki egy egyetemről Brazíliában. Az ok: túl rövid ruhát vette fel. A történet szerint a Sao Pauloi Banderante egyetemnek nem csak az volt a baja, hogy egy megdöbbentően mini rózsaszín vett fel a 20 éves diák, de ehhez kihívó viselkedés is társult.

Geisy Arruda akkor telekürtölte a sajtót az embertelen bánásmóddal, s hogy milyen megalázóan intézték az egész ügyet, ugyanis rendőrök kísérték ki az egyetemről, miközben a többi diák válogatás nélküli szitkokat kiabált rá

Egy év elteltével furcsa módon próbálja bizonyítani igazát: minden ruhát ledobott magáról egy magazinfotózáshoz. Ő azt mondta, így kíván bosszút állni az egyetemen és diáktársain. Persze előtte ledobott pár kilót és a plasztikai sebészetet is megjárta már, sőt azóta szerepelt egy valóság showban is.


Felnőtt tartalmú képek ide kattintva >>>

Ezek a képek pedig annyira erotikusak lettek, hogy akik eddig nem ismerték a nevét, ezután a képsor után biztosan fogják…
– MON –