Mezőkövesdi kezdés: Szeles biztosan nem

Mezőkövesdi kezdés: Szeles biztosan nem
Mezőkövesd – Rövidesen véget ér a téli szünet a labdarúgó NB I-ben jelenleg utolsó, 12. helyen álló Mezőkövesd Zsóry FC labdarúgói számára – ugyanis a vezetőedző Kuttor Attila január 8-ra, vagyis hétfőre írta ki az évadnyitó találkozót.

A szakember – az elképzelések szerint – az első napra egy átmozgató jellegű, míg másnapra, keddre már két „éles” edzést tervez elvégeztetni a labdarúgókkal, akik a szünet alatt egyéni edzésterv alapján készültek. Biztosan nem vesz részt majd az első tréningen Szeles Tamás, aki vállműtétje miatt hosszabb ideig nem állhat a csapat rendelkezésére. Már Kövesden kezdi el a felkészülést a Ferencvárostól érkezett Bognár István (leigazolásáról nemrég beszámoltunk), aki korábban már játszott a Matyó-alakulatban, és akivel 2018. június 30-ig szóló szerződést kötött a klub.

Minden bizonnyal Kövesden kezdi a tavaszt a diósgyőri Oláh Bálint, Stipe Bacelic-Grgic (Puskás Akadémia), viszont Molnár Gábor Felcsútról való visszatérésére kevés esély mutatkozik. Ugyanakkor távozik Dél-Borsodból Martin Krnác, Tomás Tujvel, Jakub Brasen, Tomas Majtán és Köböl Máté.

ÉM