Mezőkövesdi KC: lélektani fiaskó a komlói derbin

Mezőkövesdi KC: lélektani fiaskó a komlói derbin
Mezőkövesd, Komló – Elveszítette az alsóházi rájátszás 10. fordulójának meccsét a Mezőkövesdi KC.

A borsodiak élvonalbeli gárdája a 7-14. helyért küzd és a szombati pontszerzés reményében már egy nappal korábban, pénteken elutazott a baranyai városba. Skaliczki László legénységének nem kellett idegeskednie, hiszen tisztes távolból tekinthetett kiesőjelöltekre, a mesteredző így csupán az esetleges fáradtságtól tartott. Az MKC veresége azt jelenti, hogy a csapat még nem lélegezhet fel, a hátralévő meccseiből egy-két két hazai találkozót meg kell nyernie a biztos bennmaradáshoz.


Jegyzőkönyv

Sport36-Komló – Mezőkövesdi KC 28-25 (16-15)

Komló, 700 néző. V.: Felhő, Öcsi.

Sport36-Komló: Selymes – SZANAD (8), Sebestyén (-), Nagy Z. (-), Jerkovic (9), Markovic (5/3), Szögi (2). Csere: GRANIC (kapus), Sunajko (-), Semikov (1), Szöllősi B. (2), Marcsek (1). Vezetőedző: Kilvinger Bálint.

Mezőkövesdi KC: Balogh T. – Kiss R. (3), GRIGORJEV (4), Hajdu G. (2), Trivkovic (1), Mekaru (8/3), Szepesi (2). Csere: HOLLÓ (kapus), ANTAL SZ. (3), Radnic (1), Benis (1), Grünfelder (-), Bozoljac (-). Vezetőedző: Skaliczki László.

Kiállítások: 16, ill. 14 perc.

Hétméteresek: 4/3, ill. 3/3.

Kilvinger Bálint: – A hét közepén nagyon mélyen voltunk, de a meccsre sikerült kimászni belőle. Nagyot küzdve szereztük meg a két pontot.

Skaliczki László: – Igazi alsóházi derbit vívtunk. Lélektanilag azokat a pontokat, ahol meg lehetett volna nyerni a mérkőzést, elrontottuk.